Saratele cu branza de burduf si Ceva Fin

Postat de Valclaudia in Aperitive / Garnituri
14 Sep 2013 | 21210 vizualizari
Saratele cu branza de burduf si Ceva Fin

bune de rontait la orice ora....

Ingrediente

  • 1 cutie Ceva Fin cu smantana
  • 1 pachet margarina
  • 200 gr branza de burduf
  • faina cat cuprinde (cca 600 gr)
  • 1 ou
  • 1 pachetel de drojdie
  • sare dupa gust
  • chimen

Mod de preparare

Margarina scoasa din frigider se da pe razatoarea cu ochiuri mari (ideea e sa nu se topeasca in timpul framantarii). Se amesteca cu branza de burduf si crema de branza Ceva Fin (in care am zdrobit drojdia cu furculita). Se adauga faina, obtinem un aluat elastic.

Il intindem pe masa de lucru infainata.

Decupam saratelele dupa forma dorita cu pintenul.

Ungem cu ou batut si presaram sare (daca mai e nevoie) si chimen.

Asezam saratelele in tava pe hartie de copt.

Dam la cuptor la temperatura moderata pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu branza de burduf si Ceva Fin" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Cartofi taranesti la cuptor - Reteta video

Postat de scortisoara

Cartofi taranesti la cuptor - Reteta video

Reteta video: http://youtu.be/dL_RTFL6L4Y   Taiem cartofii in bucati, nici mari, nici mici. Punem intr-o tava ulei, adaugam cartofii, mai turnam niste ulei deasupra. Presaram sare,...

Citeste continuarea

Aperitive rulouri cu ciuperci si ardei

Postat de oanapl

Aperitive rulouri cu ciuperci si ardei

Ciupercile curățate și spălate, le tai felii și le pui la fiert în apă cu puțină sare, pentru 5 minute. Le scurgi bine de apă și le mărunțești cu ajutorul blenderului....

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.09.2013, 00:12
Eu chiar cu un pahar de lapte as prefera acum
la 14.09.2013, 00:17
Vai ce bine arata, Claudito daca nu-mi dai te bat!
la 14.09.2013, 00:21
ia bate-ma, sa vad cum faci! De la distanta aia nici daca-ai fi Arabella, cu cred ca ti-ai putea intinde bratul sa ma atingi. Asa ca stau linistita si-ti arat doar pozele!
la 14.09.2013, 00:22
Maaaaai ce buneeee...deja le stiu gustul...cu chimen...fix pe gustul meu Val!
la 14.09.2013, 00:22

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking