Ingrediente
- 1 pachet margarina
- 1 iaurt mic (natur)
- 200 gr branza de burduf
- 1 pachet mic de drojdie
- faina cat cuprinde (cca 600 gr)
- sare
- 1 lingurita de zahar
- ketchup
- busuioc uscat
Mod de preparare
Amestecam margarina (la temperatura camerei) cu branza de burduf, iaurul si drojdia dizolvata cu o lingurita de zahar.
Adaugam busuioc uscat (eu am pus doua lingurite cu varf de frunze uscate si maruntite de busuioc). Incorporam faina, framantam pana nu se mai lipeste aluatul de maini.
Lasam sa se odihneasca cca 15 min.
Intindem aluatul pe masa de lucru infainata.
Decupam saratelele cu pintenul, le asezam in tava pe hartie de copt, le ungem cu ketchup, presaram sare si busuioc uscat, apoi dam tava la copt (cuptor preincalzit, temperatura de 180 grade) pana se rumenesc frumos (de la ketchup vor prinde o culoare aramie superba!).
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu ketchup si busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (12)
|