Saratele cu ketchup si busuioc

Postat de Valclaudia in Aperitive / Garnituri
1 Dec 2013 | 3897 vizualizari
Saratele cu ketchup si busuioc

poftiti la rontanele.....

Ingrediente

  • 1 pachet margarina
  • 1 iaurt mic (natur)
  • 200 gr branza de burduf
  • 1 pachet mic de drojdie
  • faina cat cuprinde (cca 600 gr)
  • sare
  • 1 lingurita de zahar
  • ketchup
  • busuioc uscat

Mod de preparare

Amestecam margarina (la temperatura camerei) cu branza de burduf, iaurul si drojdia dizolvata cu o lingurita de zahar.

Adaugam busuioc uscat (eu am pus doua lingurite cu varf de frunze uscate si maruntite de busuioc). Incorporam faina, framantam pana nu se  mai lipeste aluatul de maini.

Lasam sa se odihneasca cca 15 min.

Intindem aluatul pe masa de lucru infainata.

Decupam saratelele cu pintenul, le asezam in tava pe hartie de copt, le ungem cu ketchup, presaram sare si busuioc uscat, apoi dam tava la copt  (cuptor preincalzit, temperatura de 180 grade) pana se rumenesc frumos (de la ketchup vor prinde o culoare aramie superba!).

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu ketchup si busuioc" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Aperitiv carnaciori cabanos in foietaj

Postat de AdrianUdrea

Aperitiv carnaciori cabanos in foietaj

Aluatul de foietaj se lasa la dezghetat, apoi se despacheteaza si se folosesc foile cu ou batut cat sunt impachetate, fara a le intinde mai mult. Se ung foile cu ketchup, se presara chimen si...

Citeste continuarea

Aperitiv sparanghel invelit in jambon si aluat foietaj

Postat de merisor67

Aperitiv sparanghel invelit in jambon si aluat foietaj

Lăsăm aluatul foietaj la dezghețat, la temperatura camerei. Îndepărtăm partea lemnoasă de la sparanghel și îl clătim bine în apă rece. Punem la fiert apa cu sarea,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.12.2013, 21:56
la 01.12.2013, 22:14
grozave saratele ai facut
la 01.12.2013, 22:43
ce idee faina
la 01.12.2013, 23:30
cat de bune trebuie sa fieee
la 02.12.2013, 07:11

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking