Sardine cu sos de roşii la cuptor

Postat de kukibella in Peste
11 Noi 2013 | 17044 vizualizari
Sardine cu sos de roşii la cuptor

prefer sa gatesc peştele la cuptor sau la gratar,bineınteles ca ımi place şi cel prajit dar urasc sa prajesc peşte :)

Ingrediente

  • ½ kg.sardine
  • 3 roşii mari carnoase şi bine coapte sau roşii ın suc propriu
  • 4-5 catei de usturoi
  • 10 cepe arpagic
  • Cimbru
  • Sare,piper proaspat macinat
  • Marar uscat
  • ulei de masline

Mod de preparare

Peştele se curata (inclusiv de capete ) şi se spala;

Cepele arpagic se curata ;

Roşiile şi ustoroiul se curata de coaja şi se dau prin razatoare;

Intr-un vas se amesteca roşiile cu usturoiul adaugandu-se pe rand sarea,cimbrul,mararul ,piperul şi uleiul de masline

In vasul ptr.cuptor se aşeaza un rand de peşte,cateva cepe arpagic şi cateva linguri de sos;Se continua ın acelaşi mod avand grija ca ultimul rand sa fie acoperit de sos;

Se da la cuptorul pre-ıncalzit la 190 de grade ptr.aprox.25 de minute;

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sardine cu sos de roşii la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

TERINĂ DE PEȘTE A LA CHEF FOA

Postat de panacris

TERINĂ DE PEȘTE A LA CHEF FOA

Cartofii se curăță de coajă, apoi se taie în bucăți mari și se pun la fiert în apă clocotită, puțin sărată în vase diferite, cca. 15 minute, la foc mediu, până...

Citeste continuarea

Macrou pane in malai

Postat de MotanLaOale

Macrou pane in malai

Macroul se curata si se spala bine. Eu am taiat si capetele. Se presara pe toate partile si in interior sare si se lasa la frigider 30 minute sa intre sarea.   Faina si malaiul se pun...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.11.2013, 18:10
la 11.11.2013, 18:23
Bun tare!
la 11.11.2013, 18:50
foarte gustoase sardinele
la 11.11.2013, 19:08
am sosit bine
la 11.11.2013, 19:10
mama mia, ce bunatate

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking