Sardine cu sos de roşii la cuptor

Postat de kukibella in Peste
11 Noi 2013 | 17081 vizualizari
Sardine cu sos de roşii la cuptor

prefer sa gatesc peştele la cuptor sau la gratar,bineınteles ca ımi place şi cel prajit dar urasc sa prajesc peşte :)

Ingrediente

  • ½ kg.sardine
  • 3 roşii mari carnoase şi bine coapte sau roşii ın suc propriu
  • 4-5 catei de usturoi
  • 10 cepe arpagic
  • Cimbru
  • Sare,piper proaspat macinat
  • Marar uscat
  • ulei de masline

Mod de preparare

Peştele se curata (inclusiv de capete ) şi se spala;

Cepele arpagic se curata ;

Roşiile şi ustoroiul se curata de coaja şi se dau prin razatoare;

Intr-un vas se amesteca roşiile cu usturoiul adaugandu-se pe rand sarea,cimbrul,mararul ,piperul şi uleiul de masline

In vasul ptr.cuptor se aşeaza un rand de peşte,cateva cepe arpagic şi cateva linguri de sos;Se continua ın acelaşi mod avand grija ca ultimul rand sa fie acoperit de sos;

Se da la cuptorul pre-ıncalzit la 190 de grade ptr.aprox.25 de minute;

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sardine cu sos de roşii la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pateu de butterfish afumat

Postat de RuxyRux

Pateu de butterfish afumat

Ouale se fierb 5 sau 6 minute pana devin tari. Se alege pestele, se pune in blender, impreuna cu untul, uleiul de masline, galbenusurile, mustarul, turmericul si piperul. Se mixeaza pana...

Citeste continuarea

Peste prajit in crusta de aluat cu bere

Postat de simona72

Peste prajit in crusta de aluat cu bere

Pestele daca este congelat, se lasa la dezghetat de seara pana dimineata in frigider. Se clateste cu apa rece, se tamponeaza cu servetele de bucatarie. Se taie bucatile de peste de grosimea unui...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.11.2013, 18:10
la 11.11.2013, 18:23
Bun tare!
la 11.11.2013, 18:50
foarte gustoase sardinele
la 11.11.2013, 19:08
am sosit bine
la 11.11.2013, 19:10
mama mia, ce bunatate

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking