Sarmale cu carne tocata si ciuperci cu varza dulce

Postat de gurita_ta2005 in Vita
31 Oct 2014 | 4276 vizualizari
Sarmale cu carne tocata si ciuperci cu varza dulce

Ingrediente

  • 1 varza dulce
  • 1 tava de carne tocata de manzat
  • ciuperci champignon
  • 1 ceapa alba
  • 1 morcov
  • 1 lingura de orez
  • 100 ml vin alb
  • 1 cutie de rosii cuburi
  • foi de dafin,cimbru
  • vegeta,piepr ,boia dulce

Mod de preparare

Se taie cotorul de la varza,se pune in apa clocotita la oparit,se lasa cateva minute.

Foile de varza trebuie sa se desprinda usor(daca nu se desprind se mai lasa in apa clocotita).

Ceapa se toaca marunt,morcovul se da pe razatoarea mare si se pun la calit in ulei de masline,se adauga si orezul si ciuperciile spalate si taiate marunt.

Se amesteca legumele calite cu carnea tocata,se adauga vegeta,piper si boia dulce.

Se impacheteaza sarmalutele si se pun pe o farfurie.

Se toaca putina varza,se pune pe fundul oalei,se stropeste cu putin ulei de masline si se aseaza sarmalele.

Deasuprase pune varza tocata, se condimenteaza cu sare si cimbru si foi de dafin.

Se pune vinul si cutia de rosii cuburi,se acopera cu un capac si se pune la foc pentru circa 2 ore.

Daca apa scade se adauga apa.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale cu carne tocata si ciuperci cu varza dulce" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (31)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Sarmale cu ghebe si carne

Postat de antici_gabytza

Sarmale cu ghebe si carne

Eu am avut ghebe proaspete culese din padure, deci prima oara le curatam, le spalam si le punem la fiert. Dupa ce s-au fiert, le punem in strecuratoare. Dupa ce au lasat toata apa, le dam la...

Citeste continuarea

Comentarii

la 31.10.2014, 06:02
Foarte bune!
la 31.10.2014, 06:04
Si costita unde-i?
la 31.10.2014, 06:05
dantes multumesc
la 31.10.2014, 06:05
cleme ti-am zis ca pun parmezan in loc de costita )
la 31.10.2014, 06:15
Strici bunatate de parmezan pe varza,nu se poate..pune-l la pachet ca-l astept sa vina la mine...

Vezi toate comentariile (31)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking