Scovergi de primavara

Postat de ana in Aperitive / Garnituri
28 Apr 2010 | 10964 vizualizari
Scovergi de primavara

Ingrediente

  • 500 gr faina
  • 300 ml apa
  • 25 gr drojdie
  • 3 fire ceapa verde 
  • marar 
  • patrunjel 
  • iaurt
  • branza telemea

Mod de preparare

Se framanta aluatul in care adaugam ceapa taiata fin ,mararul,patrunjelul si lasam la dospit.

Pana creste aluatul razuim branza pe care o amestecam cu 2 linguri de iaurt .

Cand aluatul este gata formam mici scoverci pe care le prajim in ulei incins ,dupa ce terminam operatiunea ,servim scovergile cu branza. 

Sursa 

Daca ti-a placut reteta noastra "Scovergi de primavara" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (4)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Generația G sau Generația Gorgonzola. Ce meniu au alcătuit 10 influenceri italieni!
citeste mai mult
Generația G sau Generația Gorgonzola. Ce meniu au alcătuit 10 influenceri italieni!

Retete similare

Cosulete rustice cu salata a la Russe

Postat de RuxyRux

Cosulete rustice cu salata a la Russe

Reteta de aluat este cea de foietaj de casa postat nu demult. De regula prepar blatul cu unt rece si dat pe razatoarea mare imediat ce l-am scos din frigider. Il amestec apoi cu restul...

Citeste continuarea

Chiftelute din dovlecel

Postat de Pungasa_Rogue

Chiftelute din dovlecel

Se curata dovlecelul de coaja si seminte, se spala si se da pe razatoarea mica. Se lasa intr-o sita la scurs timp de cel putin o ora, dupa ce a fost dat cu sare. Dupa aceea, morcovul se curata...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.04.2010, 14:23
Hi hi...cred ca ai incurcat sursele.
la 28.04.2010, 14:28
asa-i miha ,mersi
la 28.04.2010, 20:11
Imi ploua in gura, la mine in zona se numesc "turte" si se fac simple, fara verdeata, iar mie imi plac cu branza ce pofta mi-ai facut pt ca nu am mai mancat de multa vreme. In weekend-ul asta sper sa merg acasa si o sa o rog pe mama mea sa faca cateva..mie nu imi ies asa bune (pufoase)
la 29.04.2010, 07:26
Liana si la noi tot asa se fac simple ,cel coapte se numesc turte si astea prajite scovergi.am adoptat reteta lui Vladut ca mi-au facut pofta

Vezi toate comentariile (4)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking