Scovergi de primavara

Postat de ana in Aperitive / Garnituri
28 Apr 2010 | 10962 vizualizari
Scovergi de primavara

Ingrediente

  • 500 gr faina
  • 300 ml apa
  • 25 gr drojdie
  • 3 fire ceapa verde 
  • marar 
  • patrunjel 
  • iaurt
  • branza telemea

Mod de preparare

Se framanta aluatul in care adaugam ceapa taiata fin ,mararul,patrunjelul si lasam la dospit.

Pana creste aluatul razuim branza pe care o amestecam cu 2 linguri de iaurt .

Cand aluatul este gata formam mici scoverci pe care le prajim in ulei incins ,dupa ce terminam operatiunea ,servim scovergile cu branza. 

Sursa 

Daca ti-a placut reteta noastra "Scovergi de primavara" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (4)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate

Retete similare

Blinii cu branza sarata

Postat de deyutzky

Blinii cu branza sarata

Intr-un bol amestecam laptele cu drojdia, zaharul si faina. Lasam sa creasca pentru jumatate de ora. Separam albusurile de galbenusuri. Mixam albusurile cu praful de sare. Adaugam pe rand...

Citeste continuarea

Cartofi la cuptor, umpluti cu branzeturi

Postat de merisor67

Cartofi la cuptor, umpluti cu branzeturi

Spalam cartofii bine si ii punem la fiert in apa clocotita, in care adaugam o lingura sare si o lingura zahar. Partea cu zaharul am preluat-o de la Vladut, bucatarul de la Neatza. ...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.04.2010, 14:23
Hi hi...cred ca ai incurcat sursele.
la 28.04.2010, 14:28
asa-i miha ,mersi
la 28.04.2010, 20:11
Imi ploua in gura, la mine in zona se numesc "turte" si se fac simple, fara verdeata, iar mie imi plac cu branza ce pofta mi-ai facut pt ca nu am mai mancat de multa vreme. In weekend-ul asta sper sa merg acasa si o sa o rog pe mama mea sa faca cateva..mie nu imi ies asa bune (pufoase)
la 29.04.2010, 07:26
Liana si la noi tot asa se fac simple ,cel coapte se numesc turte si astea prajite scovergi.am adoptat reteta lui Vladut ca mi-au facut pofta

Vezi toate comentariile (4)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking