Secretul oului roşu~~ Ouăle mele roşii

Postat de ionix in Aperitive / Garnituri
7 Apr 2010 | 7374 vizualizari
Secretul oului roşu~~ Ouăle mele roşii

nu va speriati... nu sunt Nastase, desi mi-as fi dorit sa am o matusa Tamara :D... nu e nimic senzational, asa ca nu va chemati vecinii... lool ah, nu va lasati impresionati de flacara violet... fundalul colajului este violet pentru a va "fermeca" in a da cat mai multe furculite... hahaha

Ingrediente

  • oua
  • vopsea de oua
  • sare
  • otet
  • sapun

Mod de preparare

eu le fac doar rosii, sangele lui Hristos era rosu asa ca ..nah, fiecare cu piticii lui...

Se vopsesc ouale asa cum scrie pe pachet daaaaaaar... inainte

Ouale trebuie sa le spalati bine bine in apa calduta cu sapun, am uitat de ce :s, si le clatiti tot in apa calduta.

Ouale trebuie sa le fierbi in apa cu oteti si sare, asta pentru a nu se sparge niciun ou.

Asta-i secretul de la soacra-mea.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Secretul oului roşu~~ Ouăle mele roşii" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv placinte rasucite cu branza, cascaval si marar

Postat de simona72

Aperitiv placinte rasucite cu branza, cascaval si marar

Pentru inceput se amesteca cu telul cele 40 gr faina cu 200 ml apa rece pana faina se desface. Se pune amestecul intr-o craticioara, se amesteca constant si se lasa pe foc pana incepe sa se...

Citeste continuarea

Reteta de saratele cu cascaval

Postat de mirela0911

Reteta de saratele cu cascaval

Iata cum se prepara Reteta de saratele cu cascaval In bolul robotului se pune faina cernuta, se face o gropita in mijloc in care se pune jumatate de lingurita de zahar si drojdia prospata,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.04.2010, 18:10
Frumoase outele tale. Pana anul acesta numai rosii am facut fara sa folosesc si alte culori dar anul acesta am zis sa incerc ceva nou si am folosit abtibilduri
la 07.04.2010, 18:39
uite furculitele
la 07.04.2010, 19:12
frumoase outele tale...
la 07.04.2010, 19:32
Frumoasa prezentare, Ionixule! si eu le fierb in apa cu sare, dar fara otet...pe-asta il pun doar in vopsea
la 07.04.2010, 22:11
@Susu... pai, eu n-am facut inca dar vreau sa fac... dar nah, eu sunt ca vulpea aia care n-ajunge la struguri si spune ca-s acri

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking