Secretul oului roşu~~ Ouăle mele roşii

Postat de ionix in Aperitive / Garnituri
7 Apr 2010 | 7390 vizualizari
Secretul oului roşu~~ Ouăle mele roşii

nu va speriati... nu sunt Nastase, desi mi-as fi dorit sa am o matusa Tamara :D... nu e nimic senzational, asa ca nu va chemati vecinii... lool ah, nu va lasati impresionati de flacara violet... fundalul colajului este violet pentru a va "fermeca" in a da cat mai multe furculite... hahaha

Ingrediente

  • oua
  • vopsea de oua
  • sare
  • otet
  • sapun

Mod de preparare

eu le fac doar rosii, sangele lui Hristos era rosu asa ca ..nah, fiecare cu piticii lui...

Se vopsesc ouale asa cum scrie pe pachet daaaaaaar... inainte

Ouale trebuie sa le spalati bine bine in apa calduta cu sapun, am uitat de ce :s, si le clatiti tot in apa calduta.

Ouale trebuie sa le fierbi in apa cu oteti si sare, asta pentru a nu se sparge niciun ou.

Asta-i secretul de la soacra-mea.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Secretul oului roşu~~ Ouăle mele roşii" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Rulou din piept de pui

Postat de Zamfira

Rulou din piept de pui

Feliem pieptul de pui în 4 părți egale. Ștergem de apă feliile de piept de pui și le batem subțire. Sărăm, piperăm după gust și adăugam 1/2 din cantitatea de cimbru....

Citeste continuarea

Saratele cu branza

Postat de Pungasa_Rogue

Saratele cu branza

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Intr-un castron se cerne faina, se rade branza pe razatoarea mare, la fel si untul. Se adauga smantana si ouale si se framanta aluatul pana cand se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.04.2010, 18:10
Frumoase outele tale. Pana anul acesta numai rosii am facut fara sa folosesc si alte culori dar anul acesta am zis sa incerc ceva nou si am folosit abtibilduri
la 07.04.2010, 18:39
uite furculitele
la 07.04.2010, 19:12
frumoase outele tale...
la 07.04.2010, 19:32
Frumoasa prezentare, Ionixule! si eu le fierb in apa cu sare, dar fara otet...pe-asta il pun doar in vopsea
la 07.04.2010, 22:11
@Susu... pai, eu n-am facut inca dar vreau sa fac... dar nah, eu sunt ca vulpea aia care n-ajunge la struguri si spune ca-s acri

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking