Sendvis cu inghetata

Postat de mitinita in Prajituri
21 Oct 2011 | 3060 vizualizari
Sendvis cu inghetata

Am venit si eu la spartul targului cu o reteta de vara:))Meritul nu-mi apartine, maruntica a vazut ideea la Strawberry Shortcake si a zis ca ar fi tare fain sa o facem. In principiu, orice fursecuri pot fi folosite pentru a crea acest sendvis racoritor.

Ingrediente

  • 125 gr unt
  • 1 zahar vanilat
  • 1 ou
  • 1/2 cana (cup) zahar
  • 1 1/4 cana (cup) faina
  • 2 lingurite praf de copt
  • 1/4 lingurita sare
  • 2 linguri cacao
  • 3/4 cana migdale,sfaramate in robot
  • inca 1 cana de migdale sfaramate pentru tavalit
  • Optional: in loc de migdale se pot folosi seminte de susan,nuci,arahide
  • inghetata

Mod de preparare

Se amesteca untul,zaharul,zaharul vanilat si oul pana se obtine o crema.

Se adauga faina,cacao si apoi migdalele.

Se formeaza bilute in palma si se tavalesc prin restul de migdale.

Pune-le in tava si turteste-le putin.

Se coc cam 15 minute sau pana se intaresc.

Se lasa sa se raceasca.

Se lipesc cu inghetata si se introduc in congelator. Se lasa sa se intareasca si se servesc.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sendvis cu inghetata" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (20)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Braduti cu ciocolata

Postat de RuxyRux

Braduti cu ciocolata

Sunt fursecuri delicioase...insa ffff migaloase si am sa va spun si de ce :)...aluatul este manevrabil atunci cand este rece, deoarece la tempretaura camerei este fff moale si nu se poate...

Citeste continuarea

Prajitura cu foi si dovleac

Postat de merisor67

Prajitura cu foi si dovleac

  Incepem cu umplutura care trebuie preparata pe foc, apoi lasata la racit. Curatam dovleacul de coaja si de seminte si il trecem prin robot sau il dam pe razatoarea mare(cine are...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.10.2011, 10:55
stiu ca nu mai ai,dar imi plac cum arata si as vrea o prajiturica
la 21.10.2011, 11:14
eu cred ca si la mine te-ai gandit
la 21.10.2011, 11:30
Arata senzational si fiului meu iar place o matusa ca tine si mie o surioara ca tot nu am
Suuuuuuper bun
la 21.10.2011, 11:39
ce bunatate avem aici
la 21.10.2011, 12:11
wow!!!!!

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking