Ingrediente
- Blat:
- 65 g germeni de grau
- 25 g complex tarate (grau, orz, secara)
- 12 g tarate Psyllium
- 1 ou
- 1/2 lg miere (optional)
- 1 lgt scortisoara
- 1/2 lgt esenta de vanilie
- 2 lg iaurt fara grasime
- 2 pere potrivite ca marime
- Decor:
- 2 lg iaurt degresat
- 1/2 lgt miere
- 10 migdale
- 2 pere mici
- 200 ml vin rosu
- 1 baton scortisoara
Mod de preparare
Blat:
1. Spalam perele si le razuim cu tot cu coaja, nu le stoarceti inainte de a le amesteca bine cu restul ingredientelor pentru blat.
2. Punem compozitia intr-o tava non-aderenta, nivelam si dam in cuptorul preincalzit la 190-200°C timp de 15-20 min.
Decor:
1. Spalam, cojim si scoatem semintele perelor.
2. Punem vinul cu scortisoara la fiert (10-15 min). Punem si perele in vin ca sa le imbatam putin...
3. Scoatem perele, si dupa ce s-au racit le feliem.
4. Dam midalele prin razatoare.
5. Amestecam iaurtul cu mierea.
Asamblare: Punem pe tarta racita iaurtul amestecat cu mierea, perele feliate si migdalele razuite... Si cam asta-i tot! Bon Appetit!
Nota: Puteti folosi inlocuitor de zahar (dar sa fie natural) ;)
Daca ti-a placut reteta noastra "Slim Pear Tart" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (18)
|