Spadellata cu maruntaie

Postat de mihaelar63 in Mancaruri cu carne
22 Noi 2014 | 2698 vizualizari
Spadellata cu maruntaie

Acest preparat l-am preluat dintr-o emisiune de peripluri culinare ale lui Jeff Corwin in Italia . . M-a atras folosirea ierburilor aromatice .

Ingrediente

  • 1 kg organe de porc sau vitel : Inima , rinichi , plamani .
  • 100 ml ulei masline
  • 2 cepe rosii
  • 1 buc praz
  • 1 crenguta rozmarin verde
  • 1 crenguta salvie
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

  1. Organele se curata de zgarciuri . Rinichii se taie in doua si se curata in interior de partile albicioase si pielite.
  2.   Maruntaiele se tin in apa rece  pentru ca sa iasa sangele din ele [ eu le tin macar 2 ore si din cand in cand schimb apa ].
  3. Se arunca apa si se taie bucati .
  4. Ceapa si prazul se curata ,se toaca marunt si se pun la calit .
  5. Adugati si maruntaiele , cand incep sa-si schimbe culoarea, turnati 1 pahar de apa si fierbeti sub capac la foc mic .
  6. Puneti si ierburile aromate .Sarati .
  7. Preparatul se fierbe repede , adugati din cand in cand cate putina apa .Va fi gata in momentul in care veti observa ca s-a format un sos mai consistent .
  8. Serviti cu mult patrunjel verde .
Daca ti-a placut reteta noastra "Spadellata cu maruntaie " nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pastrama de oaie in sos iute de gogosar

Postat de Ina

Pastrama de oaie in sos iute de gogosar

Pastrama se portioneaza in bucati mici. Eu am folosit pastrama preparata in casa . Ungem tigaia cu ulei, adaugam bucatile de pastrama , adaugam usturoiul feliat, putin cimbru, vinul si...

Citeste continuarea

Sos cu ciuperci si afumatura

Postat de Ina

Sos cu ciuperci si afumatura

Kaizerul il tocam bucatele mici,  ciupercile le curatam si tocam marunt, iar ceapa si ardeiul le  tocam fideluta. Incingem 2 linguri de ulei , calim ceapa tocata , iar cand a devenit...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.11.2014, 10:28
la 22.11.2014, 10:50
Buna mancarica !!!
la 22.11.2014, 11:16
Roxana
la 22.11.2014, 11:16
Stiu ca-ti place Delia
la 22.11.2014, 11:40

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking