Spirale din foietaj cu branza si chimen.

Postat de merisor67 in Aperitive / Garnituri
23 Sep 2013 | 31749 vizualizari
Spirale din foietaj cu branza si chimen.

Pentru aceasta reteta m-am inspirat de la Diana.

Ingrediente

  • 1 pachet foietaj Bella
  • 250 gr branza sarata
  • 150 gr branza proaspata
  • 2 oua
  • 50 gr chimen
  • 1 lingurita lapte

Mod de preparare

De aici m-am inspirat:http://www.bucataras.ro/retete/spirale-din-foietaj-cu-branza-41259.html

Branza sarata o dam pe razatoare sau o pasam cu furculita si o amestecam cu branza dulce.

Adaugam o parte din semintele de chimen si un ou si omogenizam.

Intindem o foaie din pachetul de foietaj, direct pe folia in care este impachetat si o ungem cu compozitia de branza.

Acoperim cu cealalta foaie, presam bine si taiem fasii de un cm latime.

Ungem fasiile cu ou batut cu lapte, presaram chimen si le rasucim in forma de spirale.

Tapetam o tava cu hartie de copt, asezam spiralele si dam la cuptor pentru 35 minute la 180 grade.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spirale din foietaj cu branza si chimen." nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (38)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cuburi aperitiv cu Miez de Lapte , ton si branza

Postat de Sidy

Cuburi aperitiv cu Miez de Lapte , ton si branza

Din compozitia blaturilor , facem 3 foi , pe care le pregatim astfel: batem spuma 2 albusuri cu un praf de sare.Galbenusurile cu 3 linguri de apa si putina sare le amestecam bine cu 3 linguri...

Citeste continuarea

Aperitiv rulouri de jambon, umplute cu branza

Postat de RODIMUR

Aperitiv rulouri de jambon, umplute cu branza

Se face crema de brânză mixând bine brânza de vaci cu: smântâna, untul și uleiul de floarea soarelui. Se adaugă zahărul, sarea, ceapa tăiată mărunt și...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.09.2013, 11:23
Ce bune sunt !
la 23.09.2013, 11:24
Ce bune si frumoase sunt!
la 23.09.2013, 11:24
Ce rumene şi îmbietoare sunt! Bravo, Meri!
la 23.09.2013, 11:25
Le ador !!! Si ce frumoase ti-au iesit !!!
la 23.09.2013, 11:30
Pod sa dau chimenul jos si sa pun mac? Imi plac ca-s rumene si sigur crocante...

Vezi toate comentariile (38)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking