Stir-fry cu pui şi tăiţei Soba

Postat de Satisfyyourcravings in Pui
12 Feb 2013 | 3755 vizualizari
Stir-fry cu pui şi tăiţei Soba

Un preparat rapid, simplu, dar gustos.

Ingrediente

  • 1/2 piept de pui fără piele și os, tăiat fâșii
  • 180 grame tăiței Soba
  • 2 căței de usturoi, tocați
  • 1 chili, fără semințe, tocat
  • 1 ceapă roșie mică, tocată julienne
  • 100 grame mazăre
  • 100 grame baby carrote
  • sare/piper
  • ulei de măsline

Mod de preparare

Tăițeii Soba se fierb în apă cu sare maxim 2 minute, până se înmoaie. Se scurg și se clătesc în apă rece. 

Într-un wok, se sotează ceapa și usturoiul în puțin ulei de măsline câteva minute. Se adaugă puiul, mazărea, baby carrotele și chili. Se gătesc până când carnea s-a albit și începe să se rumenească. 

Se adaugă 100 ml de apă și se acoperă. Se lasă la gătit la foc mediu 5 minute. Se adaugă tăițeii,sare și piper și se amestecă până când apa s-a evaporat, iar tăițeii s-au încălzit. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Stir-fry cu pui şi tăiţei Soba" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Reteta clasica de snitele din piept de pui

Postat de Pungasa_Rogue

Reteta clasica de snitele din piept de pui

Preparare Reteta clasica de snitele din piept de pui Se clatesc feliile de piept de pui cu apa rece, se scurg intr-o sita si se dau cu sare. Ouale si un praf de sare se bat cu ajutorul...

Citeste continuarea

Ciulama de pui cu ciuperci (2)

Postat de ianculubita

Ciulama de pui cu ciuperci (2)

Calim pieptul taiat julien in ulei incins impreuna cu ceapa tocata marunt si ciupercile feliate sau cubulete;dupa ce a scazut apa din ele,adaugam 1ceasca cu apa si lasam sa fiarba acoperit 15...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.02.2013, 10:46
bun
la 12.02.2013, 10:56
la 12.02.2013, 11:05
arata tare bine
la 12.02.2013, 11:09
Rapid si bun!
la 12.02.2013, 11:43
Iar un fel de mâncare cu care românii nu-s obişnuiţi. Arată foarte bine, iar de gust, probabil că Miti ştie cel mai bine, că noi...

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking