Strudel cu Ceva Fin si cascaval Delia

Postat de Valclaudia in Aperitive / Garnituri
14 Sep 2013 | 3256 vizualizari
Strudel cu Ceva Fin si cascaval Delia

stiu ca toata lumea ma va refuza, e tarzie ora..... dar nu-i nimic, va astept dimineata la micul dejun! ;)

Ingrediente

  • 1 pachet aluat foietaj (450gr)
  • o mana de paste fainoase fierte (eu le-am avut fierte a din ziua anterioara)
  • 1/2 cutie branza Ceva Fin de la Delaco
  • cascaval Delia cca 100 gr.
  • busuioc verde tocat
  • 1 ou pentru uns,
  • seminte de in pentru decor
  • sare supa gust

Mod de preparare

Intindem aluatul foietaj pe masa de lucru.

Ungem suprafata aluatului cu crema Ceva Fin de la Delaco.

Cascavalul se taie bucati, se adauga peste aluatul uns cu Ceva Fin.

Asezam pe toata suprafata aluatului paste fainoase ramase din ziua anterioara si pastrate la frigider.

Presaram busuioc verde tocat marunt (spalat in prealabil).

Rasucim aluatul cu umlutura, ca la rulada, il punem intr-o tava unsa cu ulei.

Ungem strudelul cu ou batut, presaram seminte de in si dam la cuptor pana se rumeneste frumos.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel cu Ceva Fin si cascaval Delia" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Carnati in aluat

Postat de AnyCostescu

Carnati in aluat

Drojdia se pune la dizolvat in apa calduta. Faina se pune intr-un bol.Se pune oul,sarea,oregano si smantana si se ammesteca.Se adauga drojdia si incepe sa se framante un aluat moale dar...

Citeste continuarea

CHEC APERITIV CU PUI, ȘUNCĂ, CIUPERCI ȘI LEGUME

Postat de panacris

CHEC APERITIV CU PUI, ȘUNCĂ, CIUPERCI ȘI LEGUME

Pieptul de pui se taie felii subțiri de cca. 1 cm grosime, apoi se pun într-un castron, se condimentează cu 2 linguri de vin, sosul de soia, mălaiul și mirodeniile, apoi se lasă la...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.09.2013, 23:43
la 14.09.2013, 23:46
fff bun
la 14.09.2013, 23:55
Foarte bun si la ora asta
la 15.09.2013, 00:53
bun
la 15.09.2013, 07:16
tare bun..

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking