Stufat de miel

Postat de Ina in Mancaruri cu carne
22 Apr 2010 | 5467 vizualizari
Stufat de miel

O mancarica ce nu trebuie sa lipseasca dupa sarbatorile pascale.....

Ingrediente

  • 250 ml suc de rosii
  • ulei
  • 1 lingura de faina sau amidon alimentar
  • sare si condimente
  • 500-600 g carne de miel( deobicei costita si gat)
  • o ceapa uscata
  • 3-4 legaturi ceapa verde
  • 3-4 legaturi usturoi verde
  • marar si patrunjel verde

Mod de preparare

Carnea de miel se spala in apa rece.

Punem intr-o cratita putin ulei se adauga ceapa uscata tocata marunt, apoi carnea si condimentele lasand  la inabusit. Se adauga apa cat sa se acopere carnea si se lasa la fiert pana se desprinde usor carnea de pe os.

Cand carnea este fiarta se adauga ceapa si usturoiul verde, tocate in fasii mari, de 4-6 cm.

Se dizolva faina in putina apa sau in sucul de rosii si se adauga si acestea in cratita cu stufat, lasand sa mai fiarba 5-10 minute.

Oprim focul , potrivim de sare  si adaugam verdeata tocata marunt.

Este excelent cu mamaliguta calda!

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de miel" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (2)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Stufat de miel la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de Oana

Stufat de miel la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Pune uleiul in vasul Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune si seteaza programul Brown/Sote pentru 5 minute. Cand uleiul s-a incins pune carnea de miel taiata...

Citeste continuarea

Stufat de miel

Postat de eumimi

Stufat de miel

Mai intai punem la fiert carnea de miel, doar cat sa dea in cateva clocote. Punem carnea fiarta intr-un vas de yenna sau intr-o tava, adaugam usturoiul tocat, bulionul dizolvat in apa si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.04.2010, 23:41
nu sant fan miel dar atata bine
la 23.04.2010, 08:25
Nici nu-ti inchipui ce gust bun dau ceapa si usturoiul verde tocate asa, mari

Vezi toate comentariile (2)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking