Sufleu de branza cu sos de mure

Postat de simona72 in Dulciuri
21 Dec 2013 | 3013 vizualizari
Sufleu de branza cu sos de mure

Inspiratie mi-a fost insusi bucatarasul suprem...Multumesc!>:D

Ingrediente

  • 3 oua
  • 1 praf de sare
  • 3 linguri de zahar
  • 150 gr branza proaspata de la Delaco
  • 3 lingurite cu smanatana
  • coaja de la o limeta
  • semintele de la o pastaie de vanilie
  • 3 cubulete de unt pt uns vasele
  • 2-3 linguri gem de mure: http://www.bucataras.ro/retete/gem-de-mure-49570.html

Mod de preparare

Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Galbenusurile se amesteca cu zaharul, branza, coaja de limeta sau lamaie, smanatana, iar pt a adauga semintele de la pastaia de vanilie, o taiem pe aceasta pe lungime(avem nevoie de un cutit cu varful bine ascutit) iar cu lama cutitului radem pastaia pe interior si semintele le adaugam peste celelalte ingrediente. Amestecam bine cu un tel, adaugam albusul batut spuma si amestecam de data aceasta mai incet, in asa fel incat sa nu scoatem tot aerul din albusuri. Turnam compozitia in cele trei vase si dam la cuptorul incins la 180 grade pt 20 minute. Cand sunt doar calde le scoatem din vas si le servim cu sosul de mure.

Pt sos: am incalzit gemul de mure pe foc sau in cuptorul cu microunde si gata sosul.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de branza cu sos de mure" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Mousse cu doua feluri de ciocolata

Postat de xana

Mousse cu doua feluri de ciocolata

Topim ciocolata neagra pe baie de aburi. Cele 100 de grame de zahar le punem pe foc cu apa atat cat sa acopere zaharul si lasam la fiert pana se formeaza un sirop nu prea gros. Ouale si...

Citeste continuarea

Desert fursecuri papuci

Postat de sufletista

Desert fursecuri papuci

Mixam untul cu zaharul si sarea, esenta de vanilie, coaja de portocala, adaugam cate 1-2 linguri de apa care am amestecat-o cu otet, 2-3 linguri faina. Mixam bine, alternand apa cu faina pana...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.12.2013, 18:00
Ce deliciu
la 21.12.2013, 18:03
la 21.12.2013, 18:04
la 21.12.2013, 18:05
Wow ce bine arata!
la 21.12.2013, 18:06
yummmm cat de bine arata!!

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking