Ingrediente
- o conopida
- cascaval felii sau ras
- unt
- pesmet
- 2 oua
- smantana sau iaurt gros
- condimente sare piper dupa gust
Mod de preparare
Conopida se curata de cotor se desface buchetele si se pune la fiert in apa cu sare pana se moaie, se incearca cu furculita.
Un vas de cuptor de unge cu unt, se aseaza un strat de conopida taiata felii cu cutitul se stropeste cu pesmet, se presara cu cascaval, se aseaza iar un strat de conopida, pesmet, la sf se adauga 2 oua batute cu furculita impreuna cu smanatana sau iaurt gros (si piper dupa gust atentie la sare daca cascavalul este sarat), ultimul strat fiind de cascaval.
Se da la cuptor la foc mediu cca 30 min pana prinde crusta.
Se serveste cald sau rece.
Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de conopida cu pesmet si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (11)
|