Supa acrisoara cu ou

Postat de adellyna in Supe/Ciorbe
3 Sep 2014 | 3508 vizualizari
Supa acrisoara cu ou

Ingrediente

  • un piept de pui
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 2 cartofi
  • 1 telina
  • 1 pastarnac
  • un ardei
  • 50g mazare
  • o legatura de patrunjel
  • 2 linguri de bors maggi
  • un ou
  • aproximativ 4l de apa
  • sare
  • piper
  • o lingura de maggi secretul gustului

Mod de preparare

Taiem pieptul de pui cubulete mari

Curatam si tocam legumele, apoi le punem la fiert.

Cand apa a clocotit adaugam puiul si lasam sa mai fiarba 20-25 de minute la foc mic

Adaugam borsul, condimentele si amestecam bine

Batem un ou si il turnam in supa fierbinte

Adaugam patrunjelul tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa acrisoara cu ou" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (6)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Supă acrișoară cu praz și ciuperci de pădure

Postat de CulinaryRainbow

Supă acrișoară cu praz și ciuperci de pădure

 Într-o oală am pus la fiert orezul și aproximativ 3 litri și jumătate de apă. Orezul pe care l-am folosit fierbe cam în 20 de minute, deci dacă folosiți alt tip de orez...

Citeste continuarea

Supa de mazare cu galuscute

Postat de SavoriUrbane

Supa de mazare cu galuscute

Morcovul se curata de coaja, se spala si se taie baghete mai grosute. Ceapa se toaca marunt. Se alege o oala mai incapatoare si mai inalta in care se aseaza ceapa si 1 lingura de ulei. Intr-o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.09.2014, 15:16
Foarte buna supita! Hai sa-ti vand un pont Daca tot ai pus atatea legume,pune si pieptul intreg(cu os) la fiert si ai scapat de maghi secretul gustului! Apoi scoti carnea si o portionezi cum vrei.
la 03.09.2014, 15:19
ce buna tre sa fie!!ador supele acrisoare
la 03.09.2014, 15:36
Multumesc pentru pont, apreciez mult
Eu aveam pieptul dezosat si taiat cubulete in congelator
la 03.09.2014, 16:23
la 03.09.2014, 17:00

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking