Ingrediente
- 500 gr. carne tocata pui
- 1 ou
- 200 gr. orez
- 2 cepe
- 2 morcovi
- 1 pastarnac
- o jumatate ardei gras
- sare (dupa gust)
- patrunjel
- leustean
Mod de preparare
Se pune o oala cu apa la fiert.
Se curata si se spala legumele.
Se toaca ceapa marunt, morcovul si pastarnacul se dau prin razatoarea mare, iar ardeiul se toaca cubulete.
Cand apa a dat in clocot, se pun legumele la fiert impreuna cu putina sare si ulei.
Se pune intr-un castron carnea cu oul, orezul si sarea dupa gust.
Se amesteca bine si se formeaza perisoarele la dimensiunea dorita.
Cand legumele au fiert, se adauga cu grija perisoarele.
Cand si acestea sunt fierte se adauga o jumatate de cutie mica de rosii decojite si taiate.
Dupa 10 min. se da jos de pe foc si se adauga verdeata tocata marunt.
Pofta mare !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu perisoare de pui" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (15)
|