Supa cu taitei si galuste

Postat de pity19 in Supe
6 Noi 2014 | 4124 vizualizari
Supa cu taitei si galuste

Ingrediente

  • 4 l apa
  • jumatate pachet de taitei lati
  • 200 ml smantana grasa
  • 2 galbenusuri + 2 linguri gris + putina sare
  • jumatate bucata de carnat picant
  • 1 morcov
  • 1 ardei rosu
  • o legatura patrunjel verde
  • 2 linguri bors magic cu smantana
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Intr-o oala turnam apa si dam la fiert ;

Clatim legumele , morcovul il curatam de coaja , scobim samburii din ardei , tocam marunt ;

Adaugam legumele in apa fiarta si lasam pana acestea au fiert ;

Taiem carnatul felii si punem in oala cu legumele ;

Adaugam taiteii ;

Amestecam galbenusurile cu grisul si sarea ; Cu o furculita luam cate putin si punem in oala ;

Cand taiteii au fiert , adaugam smantana , borsul magic , sare si piper ; 

Tocam patrunjelul si punem in oala ;

Luam de pe foc si servim!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu taitei si galuste" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (2)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Supa de pui cu galuste de gris

Postat de lucy2002

Supa de pui cu galuste de gris

Carnea se spala si se pune la foc intr-o oala incapatoare. Indepartam spuma care se foarmeaza deasupra carnii. Legumele se curata si se spala. Tocam radainoasele, morcovul, patrunjelul si...

Citeste continuarea

Supa crema de ciuperci

Postat de ela

Supa crema de ciuperci

Pregatim supa dintr-o ceapa, carnea de pui, cartofi, morcovi, pastarnac, radacina de patrunjel, ardei, 1 litru apa, sare, piper si vegeta. Strecuram si pastram cartofii, pastarnacul si radacina de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.11.2014, 12:38
la 06.11.2014, 12:52
Buna!

Vezi toate comentariile (2)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking