Supa de chimen cu taitei de orez

Postat de mihaelar63 in Supe/Ciorbe
13 Mai 2013 | 4222 vizualizari
Supa de chimen cu taitei de orez

O supica extraordinar de usoara si gustoasa .

Ingrediente

  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 felie telina
  • 1 ardei kapia
  • 2 cepe verzi
  • 2 usturoi verde
  • 2 linguri chimen
  • 2 linguri ulei
  • 200 gr taitei de orez
  • 1/2 legatura patrunjel verde
  • sare
  • ardei iute
  • zeama de lamaie optional

Mod de preparare

Prajiti chimenul in ulei 1-2 min . Adaugati 2 l apa , dati un clocot si lasati sa se odihneasca acest ceai . Legumele se curata se spala si se taie cuburi . In 1.5 l apa se pune la fiert morcovul ,ceapa , ardeiul si telina .Se sareaza .

Cand sunt patrunse se pun la fiert ceapa verde , usturoiul verde taiat marunt si taiteii de orezş eu i-am bucati mai miciţ.Acum se aduga si zeama strecurata de chimen . Titeii de orez fierb foarte repede ,eu i-am lasat doar doua minute si am oprit focul . Serviti supa asezonata cu patrunjel verde alaturi de ardei iute .

Cine doreste poate drege gustul cu zeama de lamaie .

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de chimen cu taitei de orez" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (21)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Ciorba cu gulie, iaurt si sorici

Postat de mihaelar63

Ciorba cu gulie, iaurt si sorici

Morcovul se taie rondele si ceapa se marunteste . Se soteaza usor in ulei. Adugati 3 l apa fierbinte. Sarati . Dupa 5 minute adugati sorici afumati taiati fideluta ....

Citeste continuarea

Ciorba taraneasca de purcel

Postat de mihaelar63

Ciorba taraneasca de purcel

Radacinoasele, ceapa si ardeii se spala se curata si se taie marunt. Prajiti usor carnea in ulei si adaugati legumele maruntite. Sotati totul 5 minute si adaugati 2.5 l apa....

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.05.2013, 23:50
Interesanta combinatie , n-am facut niciodata!! , trebuie sa fie gustoasa
la 13.05.2013, 23:59
Ii folosesc si eu la supe!
la 14.05.2013, 00:02
Imi place cum arata!
la 14.05.2013, 00:14
O bunatate! Imi place tare mult!
la 14.05.2013, 00:33
super

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking