Supa de chimen cu taitei de orez

Postat de mihaelar63 in Supe/Ciorbe
13 Mai 2013 | 4233 vizualizari
Supa de chimen cu taitei de orez

O supica extraordinar de usoara si gustoasa .

Ingrediente

  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 felie telina
  • 1 ardei kapia
  • 2 cepe verzi
  • 2 usturoi verde
  • 2 linguri chimen
  • 2 linguri ulei
  • 200 gr taitei de orez
  • 1/2 legatura patrunjel verde
  • sare
  • ardei iute
  • zeama de lamaie optional

Mod de preparare

Prajiti chimenul in ulei 1-2 min . Adaugati 2 l apa , dati un clocot si lasati sa se odihneasca acest ceai . Legumele se curata se spala si se taie cuburi . In 1.5 l apa se pune la fiert morcovul ,ceapa , ardeiul si telina .Se sareaza .

Cand sunt patrunse se pun la fiert ceapa verde , usturoiul verde taiat marunt si taiteii de orezş eu i-am bucati mai miciţ.Acum se aduga si zeama strecurata de chimen . Titeii de orez fierb foarte repede ,eu i-am lasat doar doua minute si am oprit focul . Serviti supa asezonata cu patrunjel verde alaturi de ardei iute .

Cine doreste poate drege gustul cu zeama de lamaie .

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de chimen cu taitei de orez" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (21)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Supa de salata verde creata, cu galuscute si iaurt

Postat de mihaelar63

Supa de salata verde creata, cu galuscute si iaurt

Legumele se curata si se spala. Sotati usturoiul, ceapa maruntita si morcovul taiat cuburi . Tot acum se pun si felite subtiri, increstate,  de slanina afumata care va...

Citeste continuarea

Supa simpla de cartofi cu smantana

Postat de mihaelar63

Supa simpla de cartofi cu smantana

 Legumele se curata si se spala. Ceapa si patrunjelul verde  se toaca marunt. Radacina de patrunjel a avut si cateva frunzulite pe care le-am tocat si le-am pus in...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.05.2013, 23:50
Interesanta combinatie , n-am facut niciodata!! , trebuie sa fie gustoasa
la 13.05.2013, 23:59
Ii folosesc si eu la supe!
la 14.05.2013, 00:02
Imi place cum arata!
la 14.05.2013, 00:14
O bunatate! Imi place tare mult!
la 14.05.2013, 00:33
super

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking