Supa de gulioare cu galuste

Postat de Sidy in Supe
14 Mai 2013 | 9828 vizualizari
Supa de gulioare cu galuste

Gulia este indicata pentru sanatatea articulatiilor, a dintilor si este un bun protector contra infectiilor sau a ranilor de orice fel.Gulioarele juta la eliminarea din organism a toxinelor. Daca va plac gulioarele, atunci o sa va placa aceasta supa de gulioare cu galuste, presarata cu verdeata si dreasa cu smantana( sau nu )

Ingrediente

  • 4 gulioare
  • 1 morcov
  • 1 radacina patrunjel
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 ou
  • 3 linguri faina
  • 4 linguri ulei de masline
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Curatam gulioarele si zarzavatul si ceapa verde, apoi le taiem.

In doua linguri de ulei tragem la tigaie cuburile de morcovi. 

Intr-o oala punem morcovii, ceapa , patrunjelul radacina si gulioarele taiate fasii. Adaugam apa necesara - cam 3,5-4 l - asezonam si lasam sa fiarba legumele la foc mic, acoperit.

Preparam galustele amestecand faina cu oul si doua linguri de ulei, amestecam bine pina obtinem o pasta consistenta dar nu foarte tare.O lasam sa se odihneasca pina punem sa fiarba apa cu sare si in momentul cand clocoteste rupem galustele cu lingurita.Le lasam sa fiarba 10-12 minute apoi sa sa odihneasca 5 minute.Printr-o strecuratoare rasturnam apa de pe ele si le trecem printr-un jet de apa rece.

Cand legumele sunt fierte, adaugam galustele in supa si presaram deasupra patrunjel verde tocat.

Pofta mare sa aveti !

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de gulioare cu galuste" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (20)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Supa de gulioare cu scaricica afumata si tarhon

Postat de mihaelar63

Supa de gulioare cu scaricica afumata si tarhon

Curatati si spalati legumele. Scaricica afumata de porc se spala bine si se opareste 10 minute in apa clocotita si se arunca apa. Se portioneaza scaricica felii si se pune la fiert in 2 l...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.05.2013, 15:19
Ce buna!
la 14.05.2013, 16:18
buna
la 14.05.2013, 16:30
excelenta
la 14.05.2013, 16:31
la 14.05.2013, 16:43

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking