Ingrediente
- 750 g carne tocata,
- 250 ml bulion,
- 100 g orez,
- 2 oua,
- 2 cepe,
- 1 radacina mica de telina,
- 1-2 radacini patrunjel (pastarnac),
- 3 morcovi,
- 1 ardei,
- sare,
- piper,
- boia,
- frunze de patrunjel.
Mod de preparare
Se taie marunt ceapa,morcovul,telina,patrunjelul,se calesc in putin ulei,se adauga apa,sare,piper,boia si se lasa la fiert.
Intre timp se pregatesc perisoarele : Carnea tocata se amesteca cu ouale,orezul spalat,sare,piper si boia si se formeaza cu mana,din aceasta compozitie, se fac mingiute de carne,care se adauga la supa,cand zarzavatul este aproape fiert.Se mai adauga acum si bulionul si ardeiul taiat marunt.
La final cand legumele si carnea sunt fierte se adauga patrunjelul verde tocat marunt.
Se serveste cu smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (7)
|