RETETE VIDEO

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

Postat de Bucataras

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

Iata cum se prepara Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci: Spală și taie conopida în bucăți mici. Încinge uleiul de măsline într-o tigaie mare...

Citeste continuarea

Ouă pane umplute, un aperitiv gustos și crocant

Postat de Bucataras

Ouă pane umplute, un aperitiv gustos și crocant

Cum se prepara Ouă pane umplute, un aperitiv gustos și crocant: Puneți baconul într-o tavă de copt și băgați-l la cuptor, la 200 grade C, până devine crocant. După coacere,...

Citeste continuarea

Reteta de mini pizza pe paine

Postat de Bucataras

Reteta de mini pizza pe paine

Iata cum se prepara Reteta de mini pizza pe paine Tăiați bagheta pe jumătate în două, pe lungime, și așezați-le într-o tavă de copt, tapetată cu hârtie de copt....

Citeste continuarea

Reteta usoara si gustoasa de rigatoni cu sfecla si branza feta

Postat de Bucataras

Reteta usoara si gustoasa de rigatoni cu sfecla si branza feta

Iata cum se prepara Reteta usoara si gustoasa de rigatoni cu sfecla si branza feta: Curățați și spălați sfecla roșie, apoi puneți-o la fiert în apă clocotită cu sare și...

Citeste continuarea

Reteta de broccoli crocant cu parmezan la cuptor

Postat de Bucataras

Reteta de broccoli crocant cu parmezan la cuptor

Iata cum se prepara Reteta de broccoli crocant cu parmezan la cuptor Preîncălziți cuptorul la 200 de grade Celsius. Spălați și curățați broccoli-ul. Tăiați-l în...

Citeste continuarea
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

RETETA ZILEI

Reteta gustoasa de gogosi pufoase cu iaurt

Postat de epurasha2bb

Reteta gustoasa de gogosi pufoase cu iaurt

Cum se prepara Reteta gustoasa de gogosi pufoase cu iaurt Galbenusurile frecate cu  zaharul,iaurtul,sarea, zaharul vanilat si untul topit se amesteca apoi cu drojdia dizolvata in laptele caldut care vor forma o maia ce se adauga cate putin in faina framantand cu mana. Aluatul se lasa la cald acoperit cu unservet curat sa se dospeasca intr-un castron uns cu ulei....

Citeste continuarea
CELE MAI NOI RETETE

Limonada a la Cleme - racoritoare si plina de vitamine

Postat de Constelatialeu

Intr-o cana mai inalta am pus siropul de afine, mierea, zeama de la lamaie cu tot cu pulpa si am adaugat apa minerala, am amestecat energic sa se topeasca mierea, la final am adaugat fructele...

Citeste continuarea

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

Postat de bucatarasa

Cum se prepara Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza Preincalzeste cuptorul la 180°C si tapeteaza o tava de copt cu hartie de copt.     Intr-un bol...

Citeste continuarea

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

Postat de Bucataras

Cum se prepara Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă: Încălzește cuptorul la 190 de grade Celsius. Într-o tigaie, încinge uleiul de măsline și...

Citeste continuarea

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

Postat de Bucataras

Cum se prepara Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios: Începeți prin a separa albușurile de gălbenușuri. Mixati gălbenușurile cu zahăr pudră, apoi...

Citeste continuarea

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

Postat de Bucataras

Cum se prepara Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă: Începeți prin a tăia rahatul în bucăți mici. Pregătirea Aluatului: Dacă folosiți aluat fraged...

Citeste continuarea
CELE MAI NOI ARTICOLE

Joia Mare semnificatie, traditii, obiceiuri

Postat de bucatarasa

In traditia crestina, Joia Mare este considerata ziua in care Iisus a instituit Sfanta Impartasanie sau Euharistia, in timpul Cinei cea de Taina. De asemenea, este ziua in care Iisus a spalat...

Citeste continuarea

Capsunile - fructele minune cu beneficii pentru organism

Postat de Bucataras

Capsunile sunt fructe delicioase si bogate in nutrienti, apreciate pentru gustul lor dulce si aroma lor proaspata. Aceste fructe sunt originare din familia Rosaceae si fac parte din genul...

Citeste continuarea

Socul, planta medicinala - Proprietati si beneficii pentru organism

Postat de Bucataras

Planta de soc , cunoscuta si sub numele stiintific Sambucus , este o specie de arbusti sau arbori mici din familia Caprifoliaceae. Este recunoscuta pentru florile sale albe parfumate si fructele...

Citeste continuarea
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking