Supa de pui, indiana

Postat de Ina in Supe/Ciorbe
27 Aug 2010 | 9355 vizualizari
Supa de pui, indiana

Din cand in cand, Costel vine acasa cu cate o revista si ma roaga sa-i gatesc retetele "care-i fac lui cu ochiul" . Desi cand mi-a aratat prima data reteta de "supa de pui, indiana" am ezitat sa o prepar, gandindu-ma ca nu vom putea servi o supa atat de iute, acum o prepar si o servim cu placere ori-de-cate-ori avem ocazia. Va spun din inima ca aceasta supa este un deliciu! Merita incercata!

Ingrediente

  •  1 - 2 piepti de pui ( depinde cat sunt de mari )  
  •   2-3 morcovi
  •   3 cepe potrivite
  •   o telina mai mica
  •   300 ml. suc de rosii
  •   2 linguri de ulei + 25 g. unt
  •   1 lamaie
  •   2 cuburi knorr - supa de pasare
  •   2 linguri pudra de curry ( sau 2 ardei iuti tocati marunt )
  •   o legatura de patrunjel

Mod de preparare

 

       Cepele si  morcovii  taiate cubulete se calesc 2-3 minute  in uleiul si untul topite, amestecand continuu. Se adauga curry, se amesteca, apoi se toarna sucul de rosii. Pieptul de pui se taie lamele fine  si se adauga impreuna cu telina taiata cubuletesi cele doua cuburi de supa de pasare dizolvate in 2-3 litri de apa. Cand s-a fiert totul  ( dupa cca. 20 min.) se pune zeama de la o lamaie , se stinge focul si se adauga si patrunjelul tocat marunt.        ( Daca nu este suficient de picanta, se mai taie un ardei iute si se adauga in supa fierbinte )

       Se serveste fierbinte.       

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui, indiana" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (23)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Reteta de Mercimek çorbası -supa de linte turceasca nr. 3 din top Best Soups the World

Postat de Ksenya

Reteta de Mercimek çorbası -supa de linte turceasca nr. 3 din top Best Soups the World

Iata cum se prepara Reteta de Mercimek çorbası -supa de linte turceasca nr. 3 din top Best Soups the World Intr-o oala incapatoare adaugam uleiul,cand s-a incalzit suficient, adaugam si...

Citeste continuarea

Ciorba de stevie cu ciuperci si oua de prepelita

Postat de panacris

Ciorba de stevie cu ciuperci si oua de prepelita

Legumele (ceapa, morcovii, pătrunjelul, păstârnacul, ardeiul kapia, apio și ciupercile) se curăță, apoi se toacă mărunt și se pun la călit într-o oală pentru ciorbă, de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.08.2010, 18:32
prezent!
la 27.08.2010, 18:32
Va rugam tineti aceasta persoana departe de bucatarie!Multumim pompierii! Am vazut bine?
la 27.08.2010, 18:39
Auzi....da' pe platoul din spate ce-i? Ca io si d-aia vreau!
la 27.08.2010, 19:55
Ai citit bine, Corina
la 27.08.2010, 19:56
Ma scuzi, dar intre timp am mutat pe digitv , la meci In spatele supei era o coasta de miel

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking