Supa de rosii a la francaise

Postat de CaroleCuisine in Supe
9 Ian 2012 | 3532 vizualizari
Supa de rosii a la francaise

O supa crema de rosii mai deosebita.Gustul laptelui face supa sa fie usor dulce.Este o reteta diferita dar merita incercata

Ingrediente

  • 6-7 rosii
  • 2 cepe mai maricele
  • 1 catel de usturoi
  • salvie
  • busuioc
  • 1 cana de lapte
  • 1 lingura de zahar

Mod de preparare

Taiem ceapa julienne, o calim in 2 linguri de ulei de masline, presaram putin busuioc si salvie, iar apoi dupa ce ceapa este calita adaugam 1 lingura de zahar pentru ca aceasta sa se caramelizeze. Adaugam usturoiul pisat.

Punem rosiile la fiert in apa cu sare,le decojim  si le taiem cubulete.

Intr-o oala punem o cana de apa,adaugam cubuletele de rosii,ceapa calita,un cub de knorr sau 400 ml de supa de pui condimentam cu sare si piper iar spre sfarsit turnam laptele.

Eu am facut supa crema cu aparatul de pisat,dar o puteti lasa si asa.Depinde cum doriti.. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii a la francaise" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Supa cu usturoi

Postat de Lia1

Supa cu usturoi

1. N-am avut fond la congelator, prin urmare am fierd rapid un fond/supa din parti osoase de pasare/pui+legume (va trebui sa inregistrez reteta). 2. Incinge cuptorul la 180 °C.  3....

Citeste continuarea

Supa cu paste fainoase (inele)

Postat de Valclaudia

Supa cu paste fainoase (inele)

Curatam legumele si le spalam sub jet de apa rece. Punem apa cu uleiul in oala, la foc mediu. Morcovii ii taiem betigase, telina si pastanacul se taie bucati de marimea dorita. Ceapa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.01.2012, 09:32
Bine ai venit la noi!
la 09.01.2012, 09:50
la 09.01.2012, 11:13
bun venit
la 09.01.2012, 11:14
interesanta reteta .bun venit
la 09.01.2012, 11:54
papa buuun

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking