Supa de vitel cu spanac, orez si masline

Postat de loredanaaa in Supe
5 Iun 2013 | 2649 vizualizari
Supa de vitel cu spanac, orez si masline

O supica sanatoasa si rapida. Eu am facut fara prajeala ca unde lucrez, ei nu pot manca prajit, asa ca am facut fara si a iesit chiar gustoasa.

Ingrediente

  • felii de carne de vitel
  • 1 ceapa
  • 1 lingura de usturoi
  • 1 morcov taiat bucati sau dat prin razatoare
  • 5 linguri de orez
  • 500 g de spanac fiert sau congelat
  • masline
  • 2 linguri de ulei de masline
  • sare

Mod de preparare

Ceapa taiata marunt se caleste in 2 linguri de ulei cu carnea taiata bucati si morcovul (eu am facut-o cu un pic de apa si la sfarsit am adaugat uleiul).

Dupa ce e aproape fiarta carnea se  adauga orezul, sare, adaugand mereu cate un pic de apa.

Cand este aproape fiert orezul se adauga spanacul fiert sau cel congelat, usturoiul, apoi maslinele. Daca n-ati prajit ceapa adaugati acum uleiul. Se lasa sa mai fiarba putin adaugand mereu cate putina apa pana a fiert orezul.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de vitel cu spanac, orez si masline" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Supa crema de ciuperci

Postat de CameliaComan

Supa crema de ciuperci

Intr-o oala punem uleiul si untul. Adaugam sare si ceapa tocata marunt si cateii de usturoi pasati. Le calim cateva minute. Intre timp spalam si curatam ciupercile. Le taiem in feliute subtiri....

Citeste continuarea

Supa de pui cu suc de rosii si taietei de casa

Postat de Dya

Supa de pui cu suc de rosii si taietei de casa

Carnea, spalata in prealabil, o punem la fiert. Adunam spuma formata. Curatam legumele, le spalam si le tocam in cuburi mici. Le adaugam peste carne si continuam fierberea pana ce sunt...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.06.2013, 21:08
la 05.06.2013, 21:08
ce idee faina
la 05.06.2013, 21:10
la 05.06.2013, 21:15
multumesc sasha,bya,babi
la 05.06.2013, 21:25
Buna supica ta!

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking