Supa din rasol de vita

Postat de Mokuska in Supe
20 Iul 2014 | 9824 vizualizari
Supa din rasol de vita

Cea mai delicioasa supa. Devine si mai gustoasa daca adaugam orice zarzavat, legume avem in frigider. Singura leguma pe care nu o pun in supa este cartoful, pentru ca devine tulbure de la el.

Ingrediente

  • 1/2 kg rasol vita
  • 4 morcovi
  • 4 radacini de patrunjel
  • 1 gulie mica
  • o felie mare de telina
  • 1 ceapa
  • un catel de usturoi
  • 1 ardei gras rosu si galben
  • telina verde
  • 1 felie mica de varza alba
  • 1/2 lingurita piper boabe
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Se spala carnea, se lasa putin in apa rece, dupa care se pune la fiert in apa rece. Se curata zarzavatul, morcovul si patrunjelul se cresteaza in 2, gulia si telina se taie in 2 bucati, ceapa si usturoiul se cresteaza foarte putin, ardeii se lasa intregi, varza se lasa felie, telina verde nu se toaca. Toate ingredientele de mai sus, in afara de sare se pun la fiert la foc mic impreuna cu carnea, care a fiert in prealabil 1 ora. Inainte sa luam supa de pe foc punem sare dupa gust. Stingem focul si turnam o cana cu apa rece sa se limpezeasca. Intre timp preparam galustele. Lasam supa sub capac fara sa miscam oala 15 minute dupa care o strecuram cu grija prin sita, carnea si zarzavatul scoatem intr-un bol separat.

Se serveste cu galuste sau fidea si cu patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa din rasol de vita" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (21)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Supa din rasol de vita, cu taitei de casa

Postat de RODIMUR

Supa din rasol de vita, cu taitei de casa

Se curăță, se spală bine, în câteva ape, rasolul de vită, după care se pune la fiert, la foc iute. Când începe să fiarbă, se spumuiește bine, se acoperă oala pe...

Citeste continuarea

Supa din rasol de vita, cu legume

Postat de RODIMUR

Supa din rasol de vita, cu legume

Carnea se fasonează, se spală și se pune la fiert, cu 3 litri de apă, mai întâi la foc iute și după ce se formează spumă, se culege, se aruncă și apoi se micșorează...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.07.2014, 14:32
Da, gustoasă şi cu gust prezentată. Bravo!
la 20.07.2014, 14:32
la 20.07.2014, 14:35
Si io fac imediat o supa dar fara....carne,mi-a ajuns)
la 20.07.2014, 14:39
Si mie-mi place la fel de mult supa de vita,are un gust deosebit
la 20.07.2014, 14:40
Pot servi si eu o portie?

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking