Supa mediteraneana de legume

Postat de Sidy in Supe
13 Sep 2011 | 6487 vizualizari
Supa mediteraneana de legume

Voiam o supa usoara pentru sfarsitul acesta de vara si uitati ce am gasit. Noua ne-a placut mult..

Ingrediente

  • 2 morcovi, înjumătăţiti pe lungime şi feliati
  • 2  felii telina
  • 3-4 catei de usturoi, tocat
  • 2-3 cesti de supa de pui sau carne de vită
  • 2-3 cani de apa
  • 2 rosii cubulete
  • 1 andiva(optional)
  • 1 lingura busuioc proaspat, tocat
  • 1 / 4 lingurita oregano
  • 1 ceapa taiata marunt
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare si piper dupa gust
  • parmezan (opţional)

Mod de preparare

Incalziti uleiul într-o cratiţă mare la foc mediu. Se adaugă ceapa, morcovul si telina, si sotati pana cand se inmoaie, aproximativ 5 minute.

Adaugati usturoiul, supa , apă, roşii, busuioc, oregano, sare, si piper.  Se aduce la fierbere, se reduce focul şi se fierbe timp de 10 minute. Daca folositi andiva, o rupeti bucati si o adaugati cu 15 minute inainte de a fi fierte toate legumele.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa mediteraneana de legume" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Supa-crema de ciuperci

Postat de Pungasa_Rogue

Supa-crema de ciuperci

Ceapa se curata de foi, se spala si se toaca. Se pune la calit intr-o craticioara cu 30 g de unt, doua linguri de ulei de masline si jumatate de lingurita de sare.  Se spala ciupercile si...

Citeste continuarea

Supa cu dovlecei

Postat de Dya

Supa cu dovlecei

Carnea de pui se fierbe într-o oală cu 4 litri de apă, timp de 20-30 de minute, adunând pe parcurs spuma formată în timpul fierberii. Între timp, tăiem...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.09.2011, 07:54
place
la 13.09.2011, 08:45
buna buna
la 13.09.2011, 09:25
vin si eu cu farfuria
sunt tare curioasa cum este la gust, n-am mai mancat pana acum, dar dupa cum arata, cred ca m-as linge pe degetele...
la 13.09.2011, 11:12
tre sa fie bun tare
la 13.09.2011, 11:50
buna buna

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking