Supa mediteraneana de legume

Postat de Sidy in Supe
13 Sep 2011 | 6491 vizualizari
Supa mediteraneana de legume

Voiam o supa usoara pentru sfarsitul acesta de vara si uitati ce am gasit. Noua ne-a placut mult..

Ingrediente

  • 2 morcovi, înjumătăţiti pe lungime şi feliati
  • 2  felii telina
  • 3-4 catei de usturoi, tocat
  • 2-3 cesti de supa de pui sau carne de vită
  • 2-3 cani de apa
  • 2 rosii cubulete
  • 1 andiva(optional)
  • 1 lingura busuioc proaspat, tocat
  • 1 / 4 lingurita oregano
  • 1 ceapa taiata marunt
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare si piper dupa gust
  • parmezan (opţional)

Mod de preparare

Incalziti uleiul într-o cratiţă mare la foc mediu. Se adaugă ceapa, morcovul si telina, si sotati pana cand se inmoaie, aproximativ 5 minute.

Adaugati usturoiul, supa , apă, roşii, busuioc, oregano, sare, si piper.  Se aduce la fierbere, se reduce focul şi se fierbe timp de 10 minute. Daca folositi andiva, o rupeti bucati si o adaugati cu 15 minute inainte de a fi fierte toate legumele.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa mediteraneana de legume" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Halászlé -Supa ungureasca de peste

Postat de Mokuska

Halászlé -Supa ungureasca de peste

Capul si coada bine curatate, legumele curatate si tocate, precum si toate condimentele dupa gust le punem la fiert 1 ora. Strecuram zeama, capul si coada, precum si oasele foarte mari ce au...

Citeste continuarea

Supa crema de linte

Postat de oanapl

Supa crema de linte

Se spală lintea bine (în 5-6 ape) și se lasă să se înmoaie timp de o oră. Se spală și se curăță legumele. Ceapa se taie julien, morcovii, usturoiul, țelina și...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.09.2011, 07:54
place
la 13.09.2011, 08:45
buna buna
la 13.09.2011, 09:25
vin si eu cu farfuria
sunt tare curioasa cum este la gust, n-am mai mancat pana acum, dar dupa cum arata, cred ca m-as linge pe degetele...
la 13.09.2011, 11:12
tre sa fie bun tare
la 13.09.2011, 11:50
buna buna

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking