Supa-crema de legume cu spanac si paste

Postat de cristeena20 in Supe
30 Apr 2013 | 2885 vizualizari
Supa-crema de legume cu spanac si paste

Mai adaug o reteta de supa la categoria supe-creme. In trecut nu ma omoram dupa astfel de supe, dar am invatat sa le fac bune...si acum le ador. Aceasta supa este deosebit de gustoasa si nutritiva...

Ingrediente

  • 2 cartofi
  • 1 dovlecel curgette
  • 3 rosii moi
  • 1 ceapa
  • 1 bucata de varza dulce
  • 1 bucata de ardei gras
  • 2 morcovi
  • sare,piper , ulei de masline
  • o mana de paste
  • o mana de spanac frunze

Mod de preparare

- Intr-o oala punem putina apa la fiert. Curatam legumele si le taiem toate in bucati mai mari. CAnd apa da in clocot bagam legumele toate in oale si punem putina sare. Lasam sa fiarba foarte bine (apa doar sa le acopere)

- Fierbem pastele separat in apa cu sare

- Cand legumele sunt fierte mixam totul cu blenderul , apoi aducem iar pe foc, adaugand frunzele de spanac. Gustam de sare, piper (eventual adaugam 1/2 cub knorr) si lasam sa fiarba frunzele cca 5 minute. La final adaugam pastele fierte si stingem.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa-crema de legume cu spanac si paste" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Supa minestrone

Postat de elucubratiiculinare

Supa minestrone

Se încălzește uleiul într-o oală mai mare. Se adaugă ceapa tocată, morcovul și țelina tăiate cubulețe. Gătim aproximativ 10 minute. Adăugăm cartofii și dovleceii...

Citeste continuarea

Supa de naut cu paste si spanac

Postat de ianculubita

Supa de naut cu paste si spanac

In vasul cu ulei se caleste ceapa, se adauga apoi usturoiul zdrobit, maghiran, rozmarin, dupa 2min. se adauga spanacul (eu am folosit congelat), dupa 5 min. se adauga nautul scurs si clatit cu apa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.04.2013, 17:08
la 30.04.2013, 17:22
gustoasa,mai ales daca ai pus si spanAC
la 30.04.2013, 17:28
la 30.04.2013, 18:01
la 30.04.2013, 18:07
bunaaaaaaa!!! si chiar usoara de sezon

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking