Supa-crema de linte si 4 tipuri de fasole

Postat de laylalala in Supe
3 Aug 2010 | 4984 vizualizari
Supa-crema de linte si 4 tipuri de fasole

Ingrediente

  • 1 L lapte
  • 2 cartofi dulci (mijlocii), curatati si taiati cubulete
  • 1 ceapa rosie, curatata si taiata in sferturi
  • 2 fire de rozmarin, plus 1 lingurita de frunzulite tocate marunt
  • 2 conserve (a cate 400 gr) linte, scurse
  • 2 conserve (a cate 400 gr) cu 4 tipuri de fasole –fasole alba, fasole rosie, butter beans si naut – scurse
  • sare si piper negru, dupa gust

Mod de preparare

Intr-o cratita pe foc potrivit pune la fiert laptele impreuna cu cartofii dulci, ceapa rosie si rozmarinul.Lasa-le sa fiarba pan acand cartofii s-au inmuiat.

Adauga apoi lintea si lasa sa mai firba 5 minute.Inlatura cele 2 fire de rozmarin, pune compozitia din cratita intr-un blender si paseaz-o.Toarna pasta obtinuta inapoi in cratita, pe foc potrivit.Adauga amestecul de fasole si mai lasa sa fiarba 5 minute.Ia cratita de pe foc, asezoneaza dupa gust si servese.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa-crema de linte si 4 tipuri de fasole" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (4)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Supa de rosii cu paste

Postat de rocsi_1612

Supa de rosii cu paste

Curatam morcovul, pastarnacul si il dam pe razatoarea mica. Ceapa o curatam si o tocam marunt. Rosiile decojite le matunrim. Intr-o cratita incingem uleiul, adaugam ceapa, morcovul,...

Citeste continuarea

Supa crema Du Barry

Postat de ctlina

Supa crema Du Barry

Se curata, se spală și se taie marunt prazul . Conopida se curată și se desface in buchete potrivite. Rezevam cateva vârfuri mici. Punem la calit in unt...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.08.2010, 15:04
Cred ca este tare buna
la 03.08.2010, 15:07
Wawce bine arata tare as mai gusta si eu
la 03.08.2010, 20:59
imi plac foarte mult supele crema cred ca e reusita tare
la 03.08.2010, 23:31
Minunata!

Vezi toate comentariile (4)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking