Supica de mazare

Postat de Sidy in Supe
15 Mar 2011 | 3462 vizualizari
Supica de mazare

O supa foarte , foarte usoara ... Cel mai bine iese din mazare proaspata , la care ii gustati bobul si va ramane un iz dulce in gura... Se gaseste mai greu( cel putin pe la noi) dar merita sa cautati.

Ingrediente

  • 3-4 morcovi noi
  • 2 patrunjei noi
  • o ceapa verde
  • 500 g mazare boabe curatata
  •  galuste din ou si faina
  •  patrunjel verde tocat
  • piper macinat

Mod de preparare

Morcovii curatati si taiati rondele se calesc impreuna cu ceapa verde in putin ulei pina capata putina culoare.
Se adauga patrunjelul rondele si boabele de mazare, apoi apa necesara  si piper macinat , dupa gust.

Pentru galuste avem nevoie de 2 oua, 4 linguri faina, 1 lingura ulei, apa , sare.

Se bat bine ouale, se adauga faina si uleiul si se amesteca bine ca sa iasa un aluat moale . Daca e prea tare se adauga apa , apoi se amesteca bine.
 In momentul cind fierbe supa se rup galustele cu lingurita

Se lasa galustele sa fiarba 8-10 minute , apoi se presara deasupra patrunjel verde tocat si se poate servi.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Supica de mazare" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Supa crema de ciuperci

Postat de mirela0911

Supa crema de ciuperci

Intr-o oala se pune uleiul sa se incinga. Ceapa se curata si se taie marunt. Se pune in uleiul incins si se lasa la calit, amestecand din cand in cand. Morcovii se curata si se taie in...

Citeste continuarea

Supa de pasare, cu taitei

Postat de Ina

Supa de pasare, cu taitei

Bucatile de carne de pasare ( de preferat de curte ) se pun la fiert in 3-4 litri de apa si putina sare.  Cand apa da in clocot, adunam spuma formata deasupra, apoi adaugam legumele spalate...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.03.2011, 09:02
delicioasa
la 15.03.2011, 10:00
bunaaaaa
la 15.03.2011, 10:32
la 15.03.2011, 12:31
la 15.03.2011, 13:23
cred ca e tare buna

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking