Tagliatelle de post cu sfecla rosie

Postat de adnia in Paste
11 Ian 2013 | 3601 vizualizari
Tagliatelle de post cu sfecla rosie

Din seria "pacalim piticul" va prezint tagliatelle de post cu sfecla rosie. Din moment ce copilului ii plac atat de mult pastele fainoase, am gasit de cuviinta sa imbin pasiunea lui culinara cu legumele pe care nu le accepta nicicum. asa s-au nascut pastele colorate!

Ingrediente

  • Avem nevoie de:
  • -1 cana suc de sfecla rosie amestecat cu pulpa ( eu le-am facut la storcatorul de fructe,rezultand o pasta fina si fuida)
  • -50 ml apa
  • -sare
  • -faina cat cuprinde

Mod de preparare

Se amesteca bine toate ingredientele, pana se formeaza un aluat tare, care se lasa la odihnit 30 min (sa se aseze glutenul), apoi se proceseaza prin masina de taietei  Se lasa la uscat si se pastreaza in pungi de hartie, pana in momentul utilizarii.

Daca nu aveti masina de taietei, intindeti foaie de aluat cat mai subtire, lasati cateva min. sa se usuce putin, apoi rulati si taiati taieteii cu cutitul foarte bine ascutit.

Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle de post cu sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tort Vargabeles

Postat de mirela0911

Tort Vargabeles

Mai intai se pun taiteii la fiert in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand sunt gata, se strecoara, se trec pe sub un jet de apa rece si se lasa sa se scurga de apa. Se transfera...

Citeste continuarea

Tagliatelle cu sunculita taraneasca si sos de smantana

Postat de mirela0911

Tagliatelle cu sunculita taraneasca si sos de smantana

Se pun pastele la fiert in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. La final, se strecoara, se clatesc sub un jet de apa rece apoi se lasa sa se scurga de apa. Ceapa se taie marunt....

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.01.2013, 00:07
la 11.01.2013, 00:16
Ce faina idee
Si eu recurgeam la diverse tactici si stratageme
la 11.01.2013, 00:17
super
la 11.01.2013, 09:44
pai, n-am ce face, mihaelar63! altfel nu reusesc in veci sa-l fac sa manance
la 11.01.2013, 11:08

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking