Tarta cu branza, ardei si schinduf

Postat de rhapsody in Aperitive / Garnituri
10 Noi 2012 | 3682 vizualizari
Tarta cu branza, ardei si schinduf

Ingrediente

  • Pentru crusta:
  • 1 cana faina de grau
  • 3/4 cana faina integrala de ovaz
  • 2 lg ulei de dovleac
  • 6 lg ulei floarea soarelui
  • 8 lg apa rece
  • 1 lgt sare
  • Umplutura:
  • 350 g branza proaspata de vaci
  • 230 g smantana cu 12 % grasime
  • 1 lg faina de grau
  • 1 lg gris
  • 1 ou
  • 1/2 lgt schinduf
  • 40 g ardei gras rosu
  • sare si piper
  • .........
  • unt si faina integrala de ovaz pentru uns & tapetat tava

Mod de preparare

1. Amestecati toate ingredientele pentru aluat si framantati pana la omogenizare. Lasati sa se odihneasca aluatul 10 minute.  

2. Pregatiti umplutura blenduind toate ingredientele, mai putin ardeiul gras cubulete pe care il icorporati la final cu ajutorul unei spatule.   

3. Intindeti aluatul si puneti-l intr-un vas termorezistent (20 x 20 cm) uns cu unt si tapetat cu faina integrala de ovaz. Puneti umplutura si nivelati.  

4. Introduceti vasul in cuptorul preincalzit la 190 °C pana cand umplutura se rumeneste (30-45 min).

Puteti sa o serviti calda sau rece!

Bon Appetit

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza, ardei si schinduf" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Briose cu branza

Postat de Corina33

Briose cu branza

Se bat ouale cu un praf de sare, Se adauga iaurtul si se amesteca bine, apoi faina si praful de copt. La sfarsit se adauga oregano si branza data pe razatoare. Aluatul rezultat se pune in forme...

Citeste continuarea

Aperitiv baghete umplute la cuptor

Postat de rocsi_1612

Aperitiv baghete umplute la cuptor

Taiati bagheta in doua, apoi iar in doua pe lungime, sa obtineti niste barcute. Scoateti miezul, dar nu chiar tot. Carnatul il taiati rondele. Maslinele le taiati feliute, iar mozzarella o dati...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.11.2012, 09:02
la 10.11.2012, 09:23
O bunatate
la 10.11.2012, 10:11
la 10.11.2012, 10:58
imi place si mie schinduful
la 10.11.2012, 11:05
foarte buna

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking