Tarta cu branza si visine

Postat de danielaR in Prajituri
26 Aug 2013 | 2760 vizualizari
Tarta cu branza si visine

Ingrediente

  • un pachet de foietaj
  • 350 gr branza
  • 150ml smantana
  • 3 oua
  • 150 gr zahar
  • esenta de portocale
  • 50 margarina pt uns formele de tarta
  • 200gr visine fara samburi

Mod de preparare

Luam formele de tarta si le ungem cu margarina.

Din aluatul de foietaj decupam rotunduri si le punem in forme.le coacem 10min la foc moderat.

Intre timp pregatim umplutura pt tarte.

Ouale,branza,smantana,esenta,zaharul le mixam.

Visinele le scoatem pe un servet sa se scurga de zeama.

Cand aluatul din forme e aproape copt scoatem formele si turnam in ele compozitia cu branza,deasupra punem visine cate vrem si dam din nou la cuptor pt 20-25 min.

Se scot din cuptor si se lasa la racit.dupa ce se racesc se adauga cate un mot de frisca si se servesc.

Deliciouss.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza si visine" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert tarta cu branza dulce si visine

Postat de rocsi_1612

Desert tarta cu branza dulce si visine

Aluatul: Untul rece si taiat cubulete, il amestecam cu oul si zaharul. Adaugam praful de copt, sarea, vanilia, apoi turnam faina treptat. Framantam pana incorporam toata faina si obtinem...

Citeste continuarea

Tarta cu branza si visine

Postat de merisor67

Tarta cu branza si visine

Incepem cu pregatirea visinelor, adica le  inlaturam samburii si presaram peste ele, zaharul vanilat. Pentru aluat, punem untul rece intr-un bol, adaugam peste el sarea, zaharul si oul si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.08.2013, 20:02
la 26.08.2013, 20:20
la 26.08.2013, 20:34
Ce bunatate ai adus sormeaaa
la 26.08.2013, 20:42
da da
la 26.08.2013, 21:46
Buna buna

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking