Ingrediente
- 500g caise
- un aluat de foietaj
- 50g fulgi de migdale
- 2 linguri de miere de albine
- pentru crema"frangipane":
- 75g pudra de migdale
- 75g zahar pudra
- 60g unt moale
- un ou
- o lingura de amidon
Mod de preparare
Garnisiti o forma de tarta cu aluatul de foietaj si intepati din loc in loc cu o furculita.Dati la frigider pentru a prepara continuarea.
Intr-un castron amestecati ingredientele pentru crema,desfaceti caisele in doua.
Garnisiti aluatul de tarta cu aceasta crema,deasupra careia asezati jumatatile de caise.
Stropiti caisele cu mierea de albine si adaugati fulgii de migdale. Coaceti in cuptorul preincalzit timp de jumatate de ora.
Eu am mai avut cateva cirese...si le-am pus si pe acestea :)
Serviti tarta calduta sau rece.
Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu caise si crema "frangipane"" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (17)
|