Tarta cu piept de pui si aluat cu osanza

Postat de Constelatialeu in Pui
14 Ian 2014 | 6770 vizualizari
Tarta cu piept de pui si aluat cu osanza

Aluatul l-am facut ,a urmat o tarta cu piept de pui....ramasese pieptul de la un pui,ca noi nu prea le avem cu pieptul de pui....n-am fost mare ca nici puiul n-a fost urias....

Ingrediente

  • 450 g aluat cu osanza
  • 300 g piept de pui
  • 1 ceapa mare de apa
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • 1 lingura lapte+1 ou
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Pieptul de pui il taiem fasioare, il saram si piperam si il lasam la frigider cca 3-4 ore, atat a stat la mine pana l-am pregatit. Scoatem pieptul de pui il taiem cubulete mici, ceapa o taiem marunt si impreuna cu pieptul de pui le punem la calit intr-o tigaie cu putin ulei. Calim pana se inmoaie ceapa si carnea isi schimba culoarea. Punem intr-un castron amestecul calit si lasam la racit. Dupa ce s-a racit adugam 2 oua si omogenizam, daca mai este nevoie mai adaugam sare si piper (eu gust,n-am nici o problema)

Am folosit o forma de tarta de silicon pe care am uns-o, preventiv, cu cateva picaturi de ulei de masline .Aluatul il impartim in doua parti, intindem prima foaie rotunda, o asezam in forma, intepam din loc in loc aluatul, turnam compozitia iar deasupra formam un grilaj din aluat. Dam tava la cuptor la foc moderat, cand e aproape gata, batem un ou cu lingura de lapte si turnam deasupra, lasam sa se rumeneasca. Se poate servi atat calda cat si rece.

Aluatul cu osanza il gasiti aici http://www.bucataras.ro/retete/aluat-cu-osanza-55921.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu piept de pui si aluat cu osanza" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pulpe de pui la cuptor

Postat de timea

Pulpe de pui la cuptor

Intr-un bol amestecam uleiul de masline cu toate condimentele.   Pulpele de pui spalate si curatate de eventualele pene care nu au ce cauta acolo, le trecem prin uleiul condimentat si le...

Citeste continuarea

Orez brun cu legume si piept de pui

Postat de Dya

Orez brun cu legume si piept de pui

Taiem pieptul de pui in cuburi mici, rumenindu-le apoi in cele 2-3 linguri cu ulei. Adaugam rand pe rand, ciupercile si porumbul, precum si restul legumelor tocate dupa bunul plac. Le calim,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.01.2014, 22:02
buna buna
la 14.01.2014, 22:04
la 14.01.2014, 22:04
aiaiaiiiiiiiiiiiiii
la 14.01.2014, 22:06
Cleme mi s-a facut foame instantaneu)
la 14.01.2014, 22:09
Vai! Cred ca ma duc sa mai beau un pahar cu apa

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking