Tarta de carne si bucati de pui!

Postat de panacris in Aperitive / Garnituri
3 Dec 2011 | 3579 vizualizari
Tarta de carne si bucati de pui!

Dupa ce am facut rulada de pui umpluta cu carne tocata a mai ramas cate putin din fiecare ingredient si am "purces la facerea" unei placinte cu carne, care chiar a avut succes in familie!!!

Ingrediente

  • ceapa verde 2 legaturi
  • carne tocata amestce porc si vita 300 g.
  • fasii de piet de pui 200 g.
  • oua 3 bucati
  • sare iodata, piper macinat, boia dulce de ardei dupa gust
  • gris 50 g.
  • Glazura
  • oua 2 bucati
  • cascaval ras 50 g.

Mod de preparare

Ceapa verde se curata si se taie marunt si se caleste in putin ulei si apa. Se adauga carnea tocata, se lasa cca. 10 minute la foc mediu. Se ia de pe foc, se adauga fasiile de pui, ouale si grisul. Se amesteca bine pana se omogenizeaza totul, se asezoneaza de boia dulce de ardei, sare si piper. Se unge o forma termorezistenta cu ulei, eu am folosit o forma de silicon, si se toarna amestecul de carne. Se pune in cuptorul preincalzit, pentru cca. 20 de minute la foc mediu. Se scoate se toarna deasupra ouale batute si cascavalul ras si se mai las la cuptor cca. 10 minute. Aceasta placinta se poate servi calda sau rece.

P.S. Nu am mai avut timp si loc sa fac poza si pe sectiunea tartei, s-a "evaporat" rapid!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta de carne si bucati de pui!" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tarta cu carne de pui, muschi salcrud si vinete chinezesti

Postat de panacris

Tarta cu carne de pui, muschi salcrud si vinete chinezesti

Ceapa curățată și feliată se pune la călit în ulei și puțină apă, cca. 5 minute la foc rapid, neacoperit. Apoi se adaugă carnea, mușchiul și salamul mărunțite, ciupercile...

Citeste continuarea

Tarta cu carne de pui, de iepure si cascaval

Postat de panacris

Tarta cu carne de pui, de iepure si cascaval

Aluatul fraged se lasă la dezghețat în frigider, apoi la temperatura camerei cca. 30 de minute. Pieptul de pui se pune la fiert în apă rece cu vegeta de casă, a la Panacris ;)...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.12.2011, 18:56
cred si eu ca a avut succes la cat de buna este!!
la 03.12.2011, 19:58
la 03.12.2011, 20:16
INOVATIE...NU GLUMA!!! FELICITARI!
la 03.12.2011, 21:31
la 03.12.2011, 21:47
harnicuta

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking