RETETE VIDEO

Ouă pane umplute, un aperitiv gustos și crocant

Postat de Bucataras

Ouă pane umplute, un aperitiv gustos și crocant

Cum se prepara Ouă pane umplute, un aperitiv gustos și crocant: Puneți baconul într-o tavă de copt și băgați-l la cuptor, la 200 grade C, până devine crocant. După coacere,...

Citeste continuarea

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

Postat de Bucataras

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

Iata cum se prepara reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi: Prajește snitelele de pui în ulei de măsline până devin aurii. Călește usturoiul, dar adaugă-l în...

Citeste continuarea

Supă crema de roșii coapte - Rețeta gustoasă de post

Postat de Bucataras

Supă crema de roșii coapte - Rețeta gustoasă de post

Cum se prepara Supă crema de roșii coapte - Rețeta gustoasă de post: Începe prin a preîncălzi cuptorul la 190°C. Spală și taie roșiile mixte, ceapa roșie și...

Citeste continuarea

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

Postat de Bucataras

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

Cum se prepara Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios: Începeți prin a separa albușurile de gălbenușuri. Mixati gălbenușurile cu zahăr pudră, apoi...

Citeste continuarea

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

Postat de Bucataras

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

Iata cum se prepara reteta de Conopida cu iaurt grecesc: Preîncălziți cuptorul la 200 de grade Celsius. Într-un bol mare sau direct tavă, amestecați buchețelele de...

Citeste continuarea
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

RETETA ZILEI

Reteta rapida si gustoasa de cobbler cu capsuni

Postat de Bucataras

Reteta rapida si gustoasa de cobbler cu capsuni

Iata cum se prepara Reteta rapida si gustoasa de cobbler cu capsuni: Încălziți cuptorul la 190 de grade Celsius. Spălați și curățați căpșunile, apoi tăiați-le în bucăți și așezați-le într-o tavă termorezistentă. Presărați două linguri de zahăr peste ele și adăugați câteva bucățele de unt și amestecați să se combine toate...

Citeste continuarea
CELE MAI NOI RETETE

Placintele cu branzeturi

Postat de Constelatialeu

Aluat : Intr-un castron am cernut faina, am facut o adancitura in mijloc, am pus zaharul si drojdia, pe margini am presarat sarea. Laptele si apa le-am amestecat si le-am incalzit putin, apoi am...

Citeste continuarea

Burrito cu bacon - Rețeta unui mic dejun rapid și savuros

Postat de Bucataras

Cum se prepară Burrito cu bacon - Rețeta unui mic dejun rapid și savuros:     Așază feliile de bacon într-o tavă tapetata cu hârtie de copt și pune-l la...

Citeste continuarea

Cheesecake cu dulceață de morcovi - Desert delicios la pahar

Postat de Bucataras

Cum se prepară Cheesecake cu dulceață de morcovi - Desert delicios la pahar:     Mărunțește biscuiții, apoi toarnă peste ei untul topit și amestecă...

Citeste continuarea

Ceesecake fara coacere

Postat de Caty

Mai intai punem gelatina la hidratat in 150ml apa rece, apoi ne ocupam de biscuiti. Ii macinam, ii amestecam cu untul topit si ii punem in forma pe care o tapetam cu folie. Distribuim pe toata...

Citeste continuarea

Chec cu banane reteta gustoasa de banana bread

Postat de bucatarasa

Cum se prepara Chec cu banane reteta gustoasa de banana bread Preincalzeste cuptorul la 180°C si unge cu unt sau tapeteaza cu hartie de copt o forma pentru chec. Intr-un castron...

Citeste continuarea
CELE MAI NOI ARTICOLE

5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Postat de Bucataras

Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea: 1. Gorgonzola este o brânză care este o sursă de vitamine A, B2, B6 și B12....

Citeste continuarea

10 retete delicioase pregatite cu ouale ramase de la Pasti

Postat de Bucataras

Daca aveti oua ramase de la Pasti, nu le lasati sa se iroseasca! Descoperiti retetele noastre delicioase si creative pentru a le transforma in mancaruri savuroase. De la salate si sandvisuri...

Citeste continuarea

Joia Mare semnificatie, traditii, obiceiuri

Postat de bucatarasa

In traditia crestina, Joia Mare este considerata ziua in care Iisus a instituit Sfanta Impartasanie sau Euharistia, in timpul Cinei cea de Taina. De asemenea, este ziua in care Iisus a spalat...

Citeste continuarea
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking