4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Acesta a fost pranzul de duminica al copiilor mei. Am fost fericiti si unii si altii: eu pentru ca au mancat peste, ei pentru chipsurile de langa...
Ingrediente
Mod de preparareDeci, filozofie mare sa pregatim pranzul... Am tavalit pestele prin faina, oua, pesmet si l-am pus la prajit intr-o tigaie de tefal. Ca sa ma simt si eu cu constiinta impacata le-am fiert si niste brocolli (inabusit in unt). Gata? Nu mai am nimic de zis? A, am aranjat frumos pestele, am adaugat cateva buchetele de brocolli si am ornat cu chipsuri. Daca ti-a placut reteta noastra "Tilapia pane cu garnitura de brocolli si chipsuri..." nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Postat de privatelaura
Pestele se curata, se spala si se taie in felii groase cam de 3 cm. Intr-un castron, punem malaiul, adaugam o lingura condimente peste si rajnim putina sare cu ierburi. Amestecam bine si...
Citeste continuareaPostat de anuta
1.Pestele se curata de intestine,de solzi,se cresteaza in partea de sus unde carnea este mai groasa,se spala,se scurge bine si se indulceste cu un praf de sare grunjoasa.Dupa ce au stat ceva timp...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|