Tocana de toamna

Postat de MotanLaOale in Mancaruri de post
17 Sep 2014 | 12166 vizualizari
Tocana de toamna

Cu asa bogatie de legume in piata este si pacat sa nu prestezi asa ceva.

Ingrediente

  • 1 vanata
  • 1 dovlecel
  • 3 cartofi
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 2 ardei
  • 3 rosii
  • 100g fasole verde
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 50ml ulei
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • vegeta
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Toate legumele se curata si se taie bucati potrivite.

Intr-o cratita se pune uleiul si se caleste ceapa 3-4 minute.

Se presara vegeta si piper.

Se adauga morcovii rondele si apa si se fierbe 10 minute.

Se adauga ardeii, fasolea, vanata si dovlecelul si se fierbe 10-15 minute.

Se adauga cartofii si se mai fierbe 15-20 minute.

Se adauga rosiile si pasta de tomate si se mai fierbe 5 minute.

Se introduce in cuptor pentru 30 minute sa mai scada.

Se pune verdeata tocata si se potriveste de sare.

Se mai tine in cuptor 10 minute si este gata.

Se mananca ca atare sau garnitura la alte preparte.

La servire se poate presara patrunjel tocat marunt deasupra.

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de toamna" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (27)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Tocana cu bureti vineciori la tuci

Postat de Constelatialeu

Tocana cu bureti vineciori la tuci

Mai intai spalam si curatam bine buretii de impuritati, apoi ii taiem bucati mai mari. Curatam ceapa verde o spalam si o taiem marunt. Punem tuciul pe foc cu uleiul si lasam sa se incinga,...

Citeste continuarea

Tocana banateana cu galuste si carne de porc

Postat de sufletista

Tocana banateana cu galuste si carne de porc

In untura topita adaugam bucatile de carne, acoperim cu un capac si lasam pana ce se albeste carnea; dupa ce s-a prajit putin carnea, adaugam ceapa tocata marunt, morcovul taiat rondele....

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.09.2014, 15:17
la 17.09.2014, 15:19
la 17.09.2014, 15:35
Bună
la 17.09.2014, 16:07
Multumesc
la 17.09.2014, 16:16
colorata si delicioasa

Vezi toate comentariile (27)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking