Tocanita cu ciuperci proaspete

Postat de mamaieelena in Mancaruri de post
20 Noi 2010 | 16298 vizualizari
Tocanita cu ciuperci proaspete

Ingrediente

  • 0,500gr ciuperci proaspete
  • 3 buc.ceapa (350-400gr)
  • 1 ardei gras
  • 3-4 rosii mici
  • 1 lingurita cu bulion
  • 3-4 buchetele mici de brocoli
  • sare
  • piper
  • patrunjel(optional)
  • 2-3 catei de usturoi
  • 4-5 linguri ulei

Mod de preparare

Curatam si spalam legumele

ceapa se va taia julien,ardeiul felii subtiri dar mai mari si se pun impreuna la prajit in cratita in care am pus uleiul

adaugam dupa un minut si putina apa si lasam sa se caleasca.

In acest timp se vor taia si cupercile felii si cand a scazut apa adaugam ciupercile

lasam acoperit cu un capac la foc domol.

Rosiile se vor taia felii si bulionul se va desface cu putina apa, usturoiul si el se va taia rondele dupa ce va fi curatat

acestea toate se vor adauga in cratita de pe foc cu ciupercile,(daca este necesar se mai adauga putina apa) 

se asezoneaza cu piper sare si patrunjel daca doriti.

Pofta buna,

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu ciuperci proaspete" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tocanita de ciuperci cu ardei copt

Postat de panacris

Tocanita de ciuperci cu ardei copt

Ardeiul kapia se coace la foc rapid, pe flacăra aragazului sau în cuptor, apoi se pune într-un vas, se sărează și se acoperă. După cca. 20 minute se curăță de coajă și...

Citeste continuarea

Tocăniță de ciuperci cu morcovi

Postat de Zamfira

Tocăniță de ciuperci cu morcovi

Curățăm morcovii și ceapa. Ciupercile se curăță și se taie feliuțe. Dacă folosim ciuperci din conservă este bine dacă le clătim cu apă rece înainte de folosire. Călim...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.11.2010, 20:10
imi place la nebunie
la 20.11.2010, 20:33
multumesc ela si pentru ca esti prima vei primi portie dubla si cu salata alaturi
la 20.11.2010, 22:59
Oooo ce bun
la 20.11.2010, 23:20
ce delicatese.
la 21.11.2010, 15:13
yammy. Vreau si eu portie dubla

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking