Ingrediente
Ingrediente
- 1 kg ciuperci
- 1 ardei gras rosu
- 2 legaturi ceapa verde
- 1 legatura usturoi verde
- 1 legatura patrunjel
- 2 linguri pasta de tomate
- 100 ml vin alb
- 100 ml ulei
- Sare si piper dupa gust
- 1 frunza dafin
Mod de preparare
Se caleste in ulei ceapa, usturoiul, ardeiul gras si ciupercile intregi. Se adauga vinul si pasta de tomate. Se condimenteaza cu sare si piper si se lasa sa fiarba acoperite la foc mic 15-20 de minute. Se mai adauga 100 ml apa calda sau atat cat este nevoie si se fierbe cu capacul acoperit pana cand scade apa. Se opreste focul, se adauga verdeata taiata marunt si se mai lasa acoperite 5-10 minute sa se intrepatrunda toate aromele. Se serveste calda cu mamaliguta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (19)
|