Tocanita de curcan cu morcovi si cartofi

Postat de naomy in Curcan
4 Mai 2011 | 4400 vizualizari
Tocanita de curcan cu morcovi si cartofi

Este o reteta inventata de mine,gustoasa si usor de preparat ,eu am facut-o in oala cu presiune din criza de timp si a rezultat o mancarica pe cinste pe care baietelul meu de trei anisori o mananca cu placere.

Ingrediente

  • 400 gr carne de curcan
  • 2 morcovi
  • 4 cartofi
  • o jumatate de ceapa mica
  • un varf de cutit busuioc
  • piper si sare dupa gust
  • o lingurita de vegeta
  • 3-4 firicele de patrunjel

Mod de preparare

Se taie carnea de curcan cubulete si se aseaza pe fundul oalei ,deasupra se adauga morcovii taiati rondele urmati de ceapa si cartofi care vin taiati  la fel (la cartofi rondelele vin taie mai grosase)preseram condimentele,punem doua pahare cu apa si dam totul la foc mic .....Daca nu se foloseste oala cu presinune se adauga 1-2 ling ulei de masline .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de curcan cu morcovi si cartofi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Piept de curcan la cuptor

Postat de mirela0911

Piept de curcan la cuptor

Se spala bine bucata de carne, apoi se lasa sa se scurga de apa. Se sterge cu prosoape de hartie pentru a indeparta surplusul de apa. Intr-un bol se pune uleiul so condimentele. Se amesteca...

Citeste continuarea

Piept de curcan cu ciuperci si bacon, gratinat

Postat de rocsi_1612

Piept de curcan cu ciuperci si bacon, gratinat

Spalati bucatile de curcan, le stergeti bine cu niste servetele. Le puneti intr-un bol, presarati sare, piper, boia dulce, cimbrisor si o lingura ulei de rapita. Amestecati bine, lasati pieptul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.05.2011, 14:17
bine ai venit!!!
la 04.05.2011, 15:30
la 04.05.2011, 15:50
la 04.05.2011, 15:51
buna tocanita bun venit
la 04.05.2011, 16:20
Va multumesc , va multumesc

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking