Tocanita de porc cu farfalle

Postat de mihaelar63 in Porc
18 Feb 2014 | 3825 vizualizari
Tocanita de porc cu farfalle

Din cand in cand dar nu prea des merge cate o tocanita cu mult sos . Tocanita este o mancare de iarna consistenta . De ce mai rar ? Pentru ca este atat de gustoasa de te lingi pe degete si uiti de calorii .

Ingrediente

  • 1 kg carne porc
  • 2 cepe
  • 1 ardei Kapia
  • 1 morcov
  • 1 lingura pasta ardei rosii
  • 1 lingura faina alba
  • 3 catei usturoi
  • 3 linguri ketch-up
  • 1 lingurita busuioc + fenicul uscat
  • sare
  • piper
  • 100 ml ulei
  • patrunjel verde
  • 500 gr farfalle

Mod de preparare

Spalati , curatati , taiati cubulete si caliti in ulei legumele aproximativ 2 min .

Adugati carnea taiata cuburi si caliti 5 minute .

Adugati pasta de ardei , ketchup-ul si faina alba .

Amestecati si turnati doua pahare apa .

Puneti condimentele uscate si fierbeti 15-20 min pana carnea este patrunsa .

Daca sosul scade prea mult mai adaugati apa .

Fierbeti pastele in apa multa sarata . Scurgeti-le .

Serviti  farfallele cu tocanita asezonata cu piper proaspat rasnit si patrunjel verde .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de porc cu farfalle" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Muschiulet de porc in crusta de nuci si migdale cu garnitura de cus-cus

Postat de simona72

Muschiulet de porc in crusta de nuci si migdale cu garnitura de cus-cus

Muschiuletul se spala se usuca cu prosoape de hartie, se unge cu ulei de masline, se condimenteaza cu sare si piper proaspat macinat. Nucile si migdalele se rasnesc nu foarte marunt. Se...

Citeste continuarea

Chiftelute din carne cu ceapa verde si cascaval

Postat de GeorgianaGrigorescu

Chiftelute din carne cu ceapa verde si cascaval

Fierbem cartofii. Amestecam carnea cu ouale, firele de ceapa verde tocate, mirodeniile, cartofii zdrobiti si cascavalul ras. Am folosit de la ceapa numai partea verde. Formam bilute si le...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.02.2014, 16:54
ce bine arata
la 18.02.2014, 16:55
Farfuridele alea le las pentru mai tarziu,iau carnita sa nu se usuce...
la 18.02.2014, 16:56
Cleme ))Hai ca-ti pun si sos !!!!
la 18.02.2014, 17:01
Ce bunatate de mancare!
la 18.02.2014, 17:01
Ce bun!!!

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking