Tochitura Cirio

Postat de Sidy in Mancaruri cu carne
26 Mar 2011 | 5960 vizualizari
Tochitura Cirio

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 100 g carnati afumat
  • 300 g ficatei de pui
  • 300 g pulpa de porc
  • 300 g galbiori( ciuperci)
  • 300 g faina malai
  • 5-6 catei usturoi
  • 1 cutie rosii in bulion Cirio Pelati
  • 1 ceapa
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • ardei iute

Mod de preparare

Se ia ceapa, se curata, se taie fideluta si se caleste.
Usturoiul se taie marunt si se pune peste ceapa.Adaugam rosiile decojite si taiate marunt, impreuna cu bulionul.Acoperim cu capac si lasam sa fiarba putin inabusit.
Carnea de porc se spala si se taie bucatele .
O adaugam apoi peste cepa inabusita. Adaugam carnatul taiat felii, ardeiul iute taiat rondele, sare si piper si lasam sa fiarba 20 minute.
Adaugam apoi pieptul de pui , ciupercile si ficateii ,taiate toate bucatele.
Se lasa sa fiarba bine , la foc potrivit, acoperite, cam 30 minute ,iar la sfarsit se adauga patrunjelul verde tocat marunt.
Tochitura se serveste alaturi de mamaliguta.
Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura Cirio" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Chiftele umplute cu ou / Oua scotiene

Postat de timea

Chiftele umplute cu ou / Oua scotiene

Mai intai punem ouale la fiert timp de 7-8 minute. Ouale trebuie sa fie fierte tari.Le luam de pe foc si le punem in apa rece 1-2 minute apoi le decojim.  Cartoful si morcovul le dam pe...

Citeste continuarea

Chiftele cu susan

Postat de sufletista

Chiftele cu susan

Intr-un bol amestecam carnea cu ou, pesmet, condimente dupa gust si dam la rece 30 min. Cu mainele umede, formam chiftelutele, le asezam pe un tocator. Batem ouale cu un praf de sare. In...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

Comentarii

la 26.03.2011, 09:02
hahaha. in citeva zile vom incepe si noi concurs Cirio. Sa nu uiti sa inscriem si reteta asta. Gustos a inceput mai devreme un pic
la 26.03.2011, 09:08
atatea bunatati la un loc
la 26.03.2011, 09:09
la 26.03.2011, 09:18
Vai, ce-mi place prima poza Cate bunatati acolo
la 26.03.2011, 09:36

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking