Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai multPostat de Bucataras
Iată cum se prepară rețeta de humus cu leurdă: Pentru ca humusul să iasă fin și cremos, ideal ar fi să îl curățați de coaja rămasă după fiert. Dacă nu doriți,...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Iata cum se prepara Reteta de rulouri cu pesto de leurda: Într-un castron, sfărâmăm brânza feta, apoi adăugăm ouăle pe rând. Dacă brânza este mai uscată,...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Cum se prepară Tiramisu cu fistic - Rețeta unui desert celebru în variantă reinterpretată: Într-un bol mare, mixați crema de fistic și branza...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Iata cum se prepara Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa: Tăiați carnea rămasă în bucăți mici sau fâșii subțiri, în funcție de preferințe....
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Iata cum se prepara reteta de tacos cu pui si guacamole: Pentru guacamole, curățați avocado-ul și tăiați-l sau zdrobiți-l într-un bol. Tăiați roșia și ceapa roșie în...
Citeste continuareaCum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai multPostat de bucatarasa
Cheesecake cu coacere reteta clasica la cuptor Preincalzeste cuptorul la 160°C si pregateste o tava de copt rotunda (cu diametrul de aproximativ 23 cm) tapetand fundul si marginile cu hartie de copt. Pentru blat, amesteca biscuitii maruntiti cu untul topit si preseaza compozitia rezultata intr-un strat uniform pe fundul tavii de copt. Poti folosi o spatula sau baza unui pahar...
Citeste continuareaPostat de gaby_d
Preparare Reteta de muffins cu afine si ciocolata Mixeaza impreuna untul cu zaharul si putina sare, pentru 5 minute. Adauga ouale, unul cate unul, mixand bine dupa fiecare. Nu...
Citeste continuareaPostat de Retete_gustoase
Cum se prepara Reteta delicioasa de rulada pufoasa cu crema de ciocolata alba: Preincalzeste cuptorul la 180°C si pregateste o tava lata de copt tapetata cu hartie de copt. Separa...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Cum se prepară Tiramisu cu fistic - Rețeta unui desert celebru în variantă reinterpretată: Într-un bol mare, mixați crema de fistic și branza...
Citeste continuareaPostat de bucatarasa
Cum se prepara Lasagna clasica reteta traditionala italiana Preincalzeste cuptorul la 180°C si unge usor o tava de copt cu putin ulei de masline. Intr-o tigaie mare, caleste ceapa si...
Citeste continuareaPostat de Retete_gustoase
Cum se prepara Strudele cu mere si fulgi de migdale - Reteta rapida cu foietaj: Se spala si se curata merele de coaja. Se indeparteaza cotoarele, iar merele se taie cubulete sau se pot da...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Planta de soc , cunoscuta si sub numele stiintific Sambucus , este o specie de arbusti sau arbori mici din familia Caprifoliaceae. Este recunoscuta pentru florile sale albe parfumate si fructele...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Choux à la crème , cunoscut și sub numele de profiterol, este un desert clasic francez constând în choux (gogoșele) umplute cu cremă de vanilie sau alte creme...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Sparanghelul, supranumit "Hrana regilor", esteo legumă gustoasă care are o istorie bogată și este apreciat pentru gustul său distinct și valoarea sa nutritivă. Este...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|